Kaos!
Publicerat den

Jag är helt slut. Vi har verkligen varit igång hela dagar, farit och flängt runt. Vi börja packa imorse lite efter frukosten innan jag skulle vara hos kuratorn kl 09:30. Kom hem strax efter halv 11, gick och handlade och sedan fortsatte packandet. Vi skrev en lista för idag, imorgon och fredag på vad vi ska göra för varje dag, så vi får lite struktur på det hela och inte bara plockar lite här och där för då blir det aldrig klart. Vi har inte fyllt listat med allt som ska göras än, men mycket av det. Idag var det hel drös med grejer som skulle hinnas med, men tyvärr kom vi inte så långt, så det förs över till imorgon istället då vi inte hade riktigt lika mycket uppskrivet. Vi har i alla fall hunnit med en massa packning idag och det känns ändå som att vi faktiskt börjar komma någonstans nu, även att det fortfarande känns lite som att det fortfarande är lika mycket grejer kvar, men det börja minska sakta men säkert. 
Nu är vi helt slut och jag har så fruktansvärt ont i ryggen av allt böjande och lyft upp och ner... Inte bra för min skolios... 
 
Just nu ser vårt hem ut som ett bombnedslag, helt kaos är det! 
 
Ser ut ungefär likadant i köket med massa kartonger längs väggen. 
Jobbigt att bo i, men det är ju inte länge det behövs. Snart är det dags! 
 
 



Ensamtid
Publicerat den

De senaste dagarna har vi varit i full gång med att packa. Vi har bland annat rensat massor av kläder och lämnat åtta(!!) proppfulla påsar till välgörenhet. Det känns som att vi har packat massor massor massor, men det känns ju inte som att det försvinner något. Det ser ju fortfarande ut att vara lika mycket kvar att packa som det var innan vi ens började. Frustrerande. Med bara fyra dagar kvar till flyttlasset går, är det så stressigt nu. 
Igår föll en dag bort då vi hade fullt upp hela dagen. Mathias fick ett samtal på morgonen från ett jobb i Göteborg som ville ha honom på intervju IDAG!! Så vi fixade med papper, kollade upp buss/tåg-tider, bokade biljetter, kollade upp adress, osv... Sen var vi och handlade och kl 15:30 hade jag tid hos tandläkaren. Vi var hemma igen strax innan kl 17 och då hade jag fruktansvärt ont i tänderna så jag orkade inte annat än att gå och lägga mig och vila... och så förblev resten av kvällen. 
 
Imorse när jag vaknade kl 5 hade jag så ont i munnen så jag kunde inte somna om. Strax efter kl 6 insåg jag att det var helt lönlöst att försöka somna så jag gick upp och tog en värktablett. Mathias vaknade också så han kom upp occh så åt vi frukost. Jag insåg att det inte var någon idé att ens försöka äta macka, så jag tog gröt så man slipper tugga. Jag hade så ont i munnen så jag grät! 
 
Kl 8 cyklade Mathias bort till stationen och åkte mot Göteborg. Jag tycker det är så jobbigt att vara ensam, men jag ser det som en chans att lära mig att faktiskt vara ensam ibland, det kommer jag ju få vara i vissa tillfällen. 
Dock kan jag inte vara ensam på natten så han kommer hem idag, kl 22 ikväll. Det är lika bra för imorgon måste vi börja packa så fort vi vaknar nästan. Bråttom, bråttom! 
Det är skönt att han kommer ikväll, jag började sakna honom redan när han klev utanför dörren ♥ 
 
Nu ska jag ringa min syster och se om hon har lite tid över för att hålla mig sällskap över telefon ett tag, nu är det alldeles för tyst ;) 
Om ca en timme - 14:00 - håller jag tummarna för mitt hjärta, hoppas verkligen han får jobbet. Han är så himla glad att han får komma på intervju där, det är lite av hans drömjobb. Jag är så glad för hans skull, min älskade ♥ 
 
Nu: ringa syster och försöka få i mig ett par pannkakor. 
Hejsvejs, 
 



Otrevligt
Publicerat den

Hur otrevlig får man vara? De får tippen som kom hit för att hämta några möbler hos oss idag var tydligen inte från tippen, så vår soffa som var trasig fick vi betala för att dem skulle ta med den. Anledningen var "den är för trasig så vi kan inte sälja vidare den, men om ni betalar 300 kronor så kan vi väl ta med den och slänga på tippen". Vi har ju ingen bil så vi har ingen möjlighet att köra bort med den till tippen själva, så därför fick vi betala. 
Och vad otrevliga! De suckade när de kom, suckade under tiden, suckade när de gick. Muttrade saker då och då, lät arga och hade inget sinne alls för service och bra bemötande. Nä, det är tur att vi flyttar härifrån så vi slipper ta hjälp av dem igen! 

Till något annat, vi tänkte nu att vi skulle packa massa saker idag i värsta raketfarten. Tror ni att det blev så? Nej, precis. Vi har legat i sängen, tittat på The Vampire Diaries, ätit bullar och tog hand om tvätten sedan igår som inte hann torka igår så vi lät det hänga över natten. Ja, vi har faktiskt tagit det rätt lugnt idag, men vi insåg framåt eftermiddagen att vi faktiskt måste göra något när det gäller packningen så lite har vi i alla fall packat idag. Och så packade jag ner lite fler köksmaskiner. 
Nu när mycket av möblerna är borta så känns det ju faktiskt som att det är ganska mycket mindre att packa, så nu i dagarna hoppas jag att vi får eld i baken (inte bokstavligt talat) och verkligen sätter igång, så det i mitten av nästa vecka ser rätt tomt ut här. 

Eftersom vi hade fått besked om att gubbarna får återvinningen skulle komma någon gång mellan kl 8-12 så var vu ju tvugna att gå upp innan kl 8, vi ställde klockan på 7:20 för att vi skulle hinna ställa i ordning allt som de skulle hämta, vi hade lite av grejerna nere i förrådet så vi var tvugna att bära upp det. Och så hann vi äta frukost innan dem kom också. Sitta och vänta. Vänta. Och vänta lite till. Innan de kom hit strax innan kl 11... Jag gillar inte att få "någon gång mellan den och den tiden" när det är långt mellan. Visst om man får med en timmes mellanrum eller något, men när det är fyra timmar mellan så är man ju klar till den första tiden för att vara säker och sedan bara sitter man och väntar i flera timmar, kan inte gå ut under tiden ifall att de kommer... Idag hade jag ju kunnat få sova till kl 9 om jag ville, men vi visste ju inte att dom skulle komma sent... 
Ikväll hoppas jag att jag somnar gott och sover länge i morgon :) 

Förresten, innan jag slutar skriva för idag så vill jag bara tipsa alla om att klicka på denna länk och läsa. Det är sååå bra skrivet och jag kan inte annat än att känna igen mig. 
http://enblommigtekopp.se/2014/august/blabar-och-hallon-och-kloakvatten-inlagget-som-jag-tankt-skriva-sa-lange-men-inte-vagat.html

Hejsvejs, 





Packningen fortsätter...
Publicerat den

Hade tänkt att blogga igår kväll, men jag var såå trött så jag orkade verkligen inte. 
Vi kämpade på som bara den igår med packningen. Vi högg tag i garderoben som bestå (eller bestod) av massvis med saker på både höjden och bredden. Det var så mycket så man liksom inte vet vart man ska börja, så det slutar alltid med att man stänger igen dörren och försöker glömma det. Men så funkar det ju inte nu, det måste tas tag i och det är NU... Men igår började vi i alla fall med en del av det så nu är det inte lika mycket grejer kvar därinne, vilket kanske gör det lättare att ta tag i resten någon dag. Vi fick ihop några kartonger av det som vi kunde packa ner nu och vi passade även på att packa ner köksmaskinerna som vi vet att vi inte kommer använda fram till flytten och det blev en kartong det. Det är flera maskiner och andra saker i köket som vi vet att vi kan packa ner redan nu, men vi tyckte att det fick räcka med de kartongerna vi fick ihop. Vi hade både så ont i ryggen efter allt hukande och böjande upp och ner, så vi slutade där. 
På kvällen kollade vi på Idol (som började i måndags). Det är ju 10-årsjubileum i år och jag tror att jag följt det varenda år faktiskt. Jag har nog inte missat någon gång, kanske enstaka avsnitt någon gång då och då, men jag har sett det och följt det varje år, hehe. Jag var alltså 9 år när det började, hoppsan har jag verkligen varit så liten, haha ;) 
Efter Idol tittade vi på Leifs restaurang som också hade premiär i måndags. Någon som sett det? Det är Leif Mannerström som har kommit på idén att ge människor en (andra) chans i arbetslivet. Han startar en restaurang med 10 arbetslösa (utan erfarenhet) för att dem ska komma ut i arbetslivet. Det är en riktigt bra grej som jag önskade fler tog initiativ till att göra. Det är alldeles för många människor som går utan arbete idag. 
Jag började också kolla på en ny (eller snarare: EN TILL) serie igår (vad är det egentligen med mig och tv-serier, någon sorts kärlek). 
The Vampire Diaries. Har ju så länge vetat om den, men har aldrig någonsin tänkt att jag vill se den - har alltid trott att den är för läskig för mig, är så känslig för läskiga saker. Men så hade Mathias syster sagt till honom igår att hon tyckte att jag skulle se den, så jag tänkte: okej då, jag ger den en chans. ETT avsnitt kan ju inte skada. Kan ju alltid stänga av/sluta kolla om jag inte vill se mer. Men så blev ju självklart inte fallet. Jag fortsatte ju kolla, det var ju såå spännande!! Så nu är jag fast. Mitt i packandet och allt. Hur ska detta gå? ;) 
 
Idag har det dessvärre inte blivit något packande. Känns lite som att vi tar varannan dag, haha. Men vi har haft fullt upp med annat idag - nämligen tvätt. Det måste ju också göras mellan varven. Det är ju mycket som ska tvättas för att det ska ner i vakuumpåsar och vara nere i förrådet i Göteborg och så är det ju skönt att ha tvättat så mycket det bara går så vi slipper göra det först av allt när vi flyttat. Vi såg att vi hade glömt ett täcke och några lakan förra veckan när vi tvättade sånt, så det fick vi ta idag. Nu har vi en till tvättid bokad här innan flytten och det är på onsdag och då är det ju det allra sista som ska tvättas, som kläder som vi använder under veckan tills dess. Känns konstigt att vi bokat vår sista tvättid här... Men så stressigt också, HUR ska vi hinna med allt? Det känns som att det nu är ovanligt mycket tvätt, fast att det egentligen inte är mer än vanligt (förutom täcken, kuddar och sängkläder sist då). 
 
Det känns som att jag bara skriver om packning och flytt nuförtiden. Men det är ju så min vardag ser ut nu så det är ju inte så konstigt, men snart är den biten över och då skriver jag om annat. Håll ut ;) 
Men för att skriva om något annat idag då, så tog jag tag i det där samtalet som legat på mina xlar och tryckt ett par dagar nu. Nämligen till sommarjobbet (om jag nu ska kalla det så eftersom att jag bara fick jobba introduktionsdagarna - tre stycken - och två eller tre pass till). Jag skulle i alla fall berätta att jag ska flytta nästa vecka och undrade när jag kunde komma in och lämna min lilla bricka som man stämplar in och ut med vid arbetspass. Det kunde jag göra när som helst, så vi cyklade bort med den och jag hämtade mina skor som stått där sedan mitt senaste pass i mitten av juni. 
På vägen hem kände jag hur det började trycka i öronen på mig och sedan fick jag en riktigt hemsk huvudvärk. Kändes verkligen som att huvudet skulle sprängas och det riktigt sved i öronen och upp i huvudet och ner vid ögonen. Det var så obehagligt! Var tvungen att hoppa av cykeln och gå resten av biten hem. 
Tog en värktablett när vi kom hem och sedan satte jag mig i soffan och kollade på ett par avsnitt av The Vampire Diaries. 
 
Imorgon sätter nog packandet igång igen, det kommer nämligen några från tippen hit och hämtar de av våra möbler som vi ska slänga. Helt kostnadsfritt, huuur bra liksom?! 
Det kommer bli så mycket plats här i lägenheten och då kommer det se ut att vara så mycket mindre att packa så jag tror att vi kommer få mer energi till att packa. Nu blir man ju bara så himla trött av att det står grejer överallt, så man knappt kommer fram någonstans... 
Dem kommer och hämtar grejerna någon gång mellan 8-12 imorgon, så vi måste gå upp innan kl 8 för att ställa alla grejer till rätta så det blir lättillgängligt att bära ut. Därför kommer jag nu att styra mot sängen för att sova, annars kommer jag inte upp innan åtta imorgon. 
Godnatt, 
 
 



Nu är vi igång med packningen
Publicerat den

Förra veckan (tisdag-söndag) var vi i Göteborg och hälsade på hos Mathias föräldrar. Egentligen hade vi ju behövs börja packa på riktigt då, men vi kände att vi behövde komma bort härifrån lite eftersom hela sommaren har spenderats här hemma, så vi tog en sväng dit. Det var Göteborgs kulturkalas hela veckan så vi var på några roliga saker, bland annat var vi med på en tv-inspelning för SVT på programmet "Sommarkväll med Rickard Olsson". Det var faktiskt riktigt roligt att vara med i publiken och se hur allt gick till innan, under och efter inspelningen. Programmet sändes på SVT1 i lördags kl 20:00 och vi satt självklart bänkade framför tv för att se om vi syntes någon gång, och det gjorde vi. Nästan hela tiden. Fick ett sms av mormor som också hade kollat där hon frågade om jag tog bra betalt eftersom jag syntes så mycket i bild, haha ;) 
Jag hade pratat med pappa i veckan också och vi bestämde att han skulle komma till Göteborg på lördagen och så skulle vi gå på Liseberg och det finns inte ord att beskriva hur förväntansfull jag var. Jag har hela sommaren tjatat om att jag vill åka till Liseberg, men det har aldrig blivit och jag var så himla glad över att vi äntligen skulle åka dit. MEN självklart inte, pappa ringde dagen innan och sa att han åkt på halsfluss och inte kunde komma på lördagen..
Jag hoppas att det kan bli bra väder någon dag efter vi har flyttat så kanske jag ändå får gå på Liseberg i år innan dem stänger för säsongen! 
 
På söndagen åkte vi hem igen och vad tror ni var det första vi gjorde? Jo, vi började packa. Det tog emot rejält, men flyttlasset går om två veckor så packa är nästan det enda vi får ägna oss åt nu - sova, äta, packa... 
Två kartonger från förrådet i källaren blev i alla fall rensade på söndagskvällen så det blev till en fylld, resten var bara skit som jag drog med av ingen anledning vid flytten hit så det slängdes. Sen gav vi upp. Det var inte mycket energi vi bar på efter en fyra timmar lång bussresa med bara regn som utsikt. 
 
Packandet fortsatte... igår (måndag) och då röjde vi igenom två gigantiska ullaredsväskor (stora med dragkedja som finns att köpa på gekås ullared om det är någon som vet vilka jag menar?!) fulla med kläder. En fyllde vi med kläder som vi ska skänka till bättre behövande och två, tre kassar fylldes med kläder som var trasiga och ska slängas. Och så några få plagg som sparas. Även två till kartonger rensades och även då slängdes det massa skit som jag inte har en aning om varför jag har sparat till nu, så det som blev kvar blev en fylld kartong. 
För ett par veckor sedan så rensade vi två kartonger då med som även dom blev till en kartong. Vi har alltså rensat totalt 6 kartonger som blivit till 3, det är bra. Kan inte minnas sist jag slängde så här mycket saker. Jag är en samlare skulle man kunna säga. Jag sparar gärna på massa papperslappar till ingen anledning egentligen, jag har bara väldigt svårt att slänga saker: Kanske det kommer till användning i framtiden?! Nej Isabelle, du har inte rört dessa kartonger nere i förrådet sen du flyttade in i lägenheten (februari 2012). Det har gått två och ett halvt år och DÅ kan du faktiskt ta och slängde de där skitsakerna du sparat på utan att ens slänga ett öga på under dessa år. Så det åkte i soporna mycket av det. Skönt att slippa dra på massa kartonger som det bara ligger skit i. Nästa gång vi flyttar och jag ska titta i de där kartongerna som vi tar med oss nu kommer jag säkert undra: Varför tog jag med mig den här? Varför har jag sparat den här? Men det blir den dagens problem :) 
 
Idag har vi inte rört ett finger när det gäller packningen! Vi har verkligen inte orkat. Vi låg i sängen lääänge imorse, åt frukost lääänge, sen duschade vi lääänge, sen låg vi i sängen och jag läste till klockan närmade sig 13 då jag skulle vara hos kuratorn och Mathias på AF. Sen hem igen och då åt vi mat och sen satte vi oss och kollade på The Amazing Spiderman 2, bra film! 
Vi har, som ni märker, dragit ut på saker idag för att slippa ta tag i packningen. Men det straffar sig tillslut, det blir ju självklart mer att göra en annan dag då. Men vissa dagar är det faktiskt tillåtet att bara slappa och göra ingenting. Vi kommer absolut vara klara till flyttdagen, vi kommer få ligga i och det kommer bli stressigt och jobbigt, men vi kommer vara klara i tid. Inga problem. Och vi är väl medvetna om att ta en slappdag betyder mer jobb en annan dag! 
 
Nu ska jag ta och läsa sista tiden fram till kl 20:00 då Idol börjar. Efter det Leifs restaurang, sen sova. Jag är så trött. 
 
Hejsvejs, 
 



En vuxen människas ansvar
Publicerat den

Helgen har knallat på utan problem. Jag har faktiskt mått bra - för en gång skull. Flera dagar har gått och jag har mått bra. Det är helt fantastiskt. Så länge jag är upptagen med något så brukar dagarna flyta på bra. 
Igår (söndag) hade vi tvättstugan hela dagen och vi tvätta alla täcken, kuddar och alla sängkläder. Vi ska sortera allt och bestämma vad som ska med upp i lägenheten i Göteborg och vad som ska till förrådet. Extratäcken och extrakuddar är det som ska till förrådet för det kommer vi inte ha användning av under tiden vi bor hos Mathias föräldrar, men sängkläderna kommer vi ta med upp. Jag vill allra helst använda egna sängkläder, det tycker jag är skönast! Vi ska packa ner det i vakkumpåsar så det håller sig ifrån damm och fukt - och tar mindre plats såklart! 
 
När jag ändå är inne på att jag vill använda egna sängkläder så kan jag passa på att spinna vidare på det. 
Jag har tänkt på det de senaste dagarna. Att använda andras saker. Egentligen är det väl inte en så stor grej, men jag tänker ju på allt mellan himmel och jord så även detta passerar mitt huvud.
Jag kommer tycka att det är ganska jobbigt att använda i stort sett bara andras grejer. Det är något som jag alltid tycker är jobbigt - även om jag bara är på besök hos någon över en helg - och nu ska jag göra det på obestämd tid. Jag tycker till och med att det är jobbigt att använda någon annans dusch, gå på toaletten hos någon annan, osv... Nu går ju inte det göra något åt såklart, så det är ju bara att vänja sig, vilket jag antagligen tillslut kommer göra. Men i början - olidligt! 
Jag har varit noga med att vi ska ha så mycket som vi bara kan som är vårat egna, t.ex vår egen säng, tv och tvbänk, vår egna byrå, sängkläderna, handdukar, osv... Jag kommer också vilja att vi tvättar vår tvätt separat och själva. Jag gillar inte när någon annan tvättar mina kläder (om det inte vore min mamma) men jag är så van vid att tvätta mina egna kläder så det ser jag som en självklarhet idag - och det är jag otroligt glad över. Det var länge sedan min mamma tvättade min tvätt.
Jag är faktiskt en vuxen människa och jag tvättar min egen tvätt, det ska man kunna vid 19 års ålder. OCH långt innan det - vid 16 år var det en helt normal sak i mitt liv. Inga konstigheter! 
Så jag är väldigt noga med att jag fortfarande vill sköta saker som en vuxen människa, ingen ska behöva ta hand om min tvätt, ingen ska behöva laga mat till mig varje dag, jag kan inte sitta dag ut och dag in och vänta på att andra ska göra allt till mig. Så fungerar det inte i livet, man måste ta ansvar! Och det är precis det jag gör och kommer fortsätta att göra! 
 
Nu låter jag ämnet hänga i luften och återkommer troligvis till det när vi flyttat och även bott där ett tag. 
Och så säger jag godnatt för mig. 
Hejsvejs, 
 



Helgen
Publicerat den

Jag har hela sommaren känt att jag behöver komma hemifrån ett tag. Andas lite och bara släppa alla mina bekymmer. Tyvärr har det aldrig blivit något tillfälle som passar. Antingen så är jag eller vi upptagna eller så är alla andra upptagna. Därför har det inte blivit att vi har åkt någonstans, och istället bara suttit hemma och egentligen inte gjort något. Väldigt trist och det är när jag är sysslolös som alla tankar poppar upp och tär i mitt huvud. 
I fredags bestämde jag mig för att jag banne mig skulle komma iväg så jag åkte till mitt andra hem - nämligen till min underbara mamma. Tyvärr kunde jag inte sova där då det var fullt hus redan, så jag sov hos min lillebror och hans pappa. 
Jag spenderade dock nästan hela dagarna hos mamma och det var så skönt att bara vara och umgås. Att komma bort från Motala ett par dagar var verkligen nödvändigt, jag behövde verkligen det. 
Jag skrev ju ett inlägg om händelsen natten mellan fredag och lördag och jag kan uppdatera lite angående det med att jag låg och tittade upp i taket, vände och vred på mig konstant fram till efter kl 5, sedan vaknade jag runt kl 8. 
Jag kan säga att på lördagen var jag inte särskilt mänsklig. Jag var så himla trött! Grät gjorde jag också, hur många gånger som helst och var så känslig (men det kan ju vara förståeligt). Ringde till Mathias flera gånger och bad honom komma dit för en sådan natt till skulle ta knäcken på mig. Han kom runt kl 17 och då var det som om hela jag vändes om och blev glad och hur lugn som helst. Den natten sov jag gott! 
Vi stannade till i måndags, men jag hade verkligen velat stanna längre. Jag/vi ska försöka planera att åka så fort plånboken tillåter efter flytten och då kanske stanna lite längre. 
 
När vi kom hem igen i måndags bestämde jag mig för att nu måste vi verkligen sysselsätta oss med saker i stort sett hela tiden så att jag inte får någon tid över till massa jobbigt tänkande. Så igår (onsdag) satte vi oss på tåget till Linköping och åt på TacoBar, så gott. Lite segt för min tandställningsmun, men ändå gott. Sedan åkte vi vidare till Norrköping och gick på stan. Jag köpte en till klänning på H&M och ett par skor på DinSko. Mathias köpte ett nytt skal till sin telefon för hans gamla hade gått sönder. Annars gick vi mest runt och kollade och fördrev tiden lite. Vi var hemma runt kl 18 så då var hela den dagen slut, utan något jobbigt tänkande - tummarna upp! 
Idag har det varit värre med sysselsättning. Vi har haft tvättid hela dagen så då är det inte så lätt att hitta på mycket eftersom man hela tiden måste hålla koll på tiden när tvättmaskinerna är klara så man kan gå ner och byta tvätt. Men det är ju i och för sig en sysselsättning också, men en mindre rolig. 
Och så ringde min syster förut och vips så hade tre timmar gått. Det blir nästan alltid så när vi ringer till varandra, även om man bara ringer för att fråga något eller säga något snabbt så slutar det oftast vid ett tre timmar långt samtal, haha! 
Så sysselsatt har jag ändå varit mestandel av dagen, så inga tankar idag heller - tummarna upp igen! 
 
Förresten så blev sockerkakan som jag bakade häromdagen jättegod. Jag bakade den i en avlång brödform och jag har aldrig tidigare bakat en så god sockerkaka ;) Här kommer två bilder: 
 
 
Och här är skorna jag köpte igår: 
 
 
 



New in
Publicerat den

Äntligen! Efter fyra veckors uppehåll så var jag idag tillbaka hos min kurator som haft semester. Så skönt! Jag har kommit ganska långt under dessa veckor så jag hade mycket att berätta om. Det kändes bra att tala om mina framsteg högt, då kändes det så verkligt och jag blev faktiskt riktigt stolt över mig själv när jag satt därinne. 
Hon sa att jag såg gladare ut och var mer positiv idag. 
Allt gick bra och vårt 1-timmes möte slutade på cirka en halvtimme! 

Efter mötet gick jag till Gina tricot och köpte mig en jättefin klänning. Mamma hade en svart sådan på sig i helgen (ett inlägg om helgen kommer senare) och jag blev alldeles klänningkär. Jag såg idag att det fanns fler färger (ljusgrå, mörkgrå) och på den mörkgrå stod det en annan text än på de andra. Jag ville så gärna ha både mörkgrå och svart, men idag fick jag nöja mig med en och det blev den mörkgrå. 
Sen jag kom hem igen så har jag inte tagit av mig den. Så himla mjuk och skön! Och så fin! 

Har aldrig riktigt tyckt om långklänningar och har aldrig tidigare ägt en, men nu - jag får inte nog! 
Kikade in på H&M också för att se om dom hade några som jag gillade. Fanns inga i butik som jag föll riktigt för, men det kanske var tur ändå så sparade jag dom pengarna ;) 
Nästa gång jag får pengar ska jag skynda mig att köpa den svarta också. Hoppas bara att den finns kvar då! 

Nu sitter jag och väntar på sockerkakan som jag precis slängde in i ugnen. Lyckas nästan aldrig med sockerkaka. För torr. För bränd. För hård... 
Håller tummarna på bättre tur idag :) 
Resultatbild kommer senare! 

Hejsvejs, 





Sömnlöst
Publicerat den

Alltså, varför är jag vaken nu? Jo, för jag fick runt kl tolv en panikångest som kallas duga. Fy fan! Det värsta är att jag är alldeles ensam (eller inte helt ensam, jag är hos min bror och hans pappa men dom sover) så man skulle kunna säga att jag är ensam. 
Jag låg vaken från att jag gick och lade mig ca 22:30 till 00:30. Skickade strax innan 00:30 ett sms till Mathias för att bara tala om läget, ville inte väcka honom såklart. Men det tog inte många minuter innan jag greppade telefonen i ren panik, gick ner på nedervåningen och ringde upp honom. Han hade precis somnat sa han, men att det inte gjorde något att jag ringde. 
Jag satt och grät och hyperventilerade ett bra tag innan han lyckades lugna mig lite. Jag bestämde mig för att gå upp igen för att försöka sova igen. Då var klockan strax innan 01:00. Nu är kl 02:20 och jag har fortfarande inte sovit en blund, inte ens några minuter. Jag gråter så tyst jag bara kan för att ingen ska höra samtidigt som jag försöker ta lugna, djupa andetag (vilket går sådär). 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kan verkligen inte sova - och ju längre tid det går utan att jag somnar, ju värre blir panikångesten. Jag bara känner hur den växer i mitt bröst! 
Riktigt, riktigt obehagligt...