Packningen fortsätter...
Publicerat den

Hade tänkt att blogga igår kväll, men jag var såå trött så jag orkade verkligen inte. 
Vi kämpade på som bara den igår med packningen. Vi högg tag i garderoben som bestå (eller bestod) av massvis med saker på både höjden och bredden. Det var så mycket så man liksom inte vet vart man ska börja, så det slutar alltid med att man stänger igen dörren och försöker glömma det. Men så funkar det ju inte nu, det måste tas tag i och det är NU... Men igår började vi i alla fall med en del av det så nu är det inte lika mycket grejer kvar därinne, vilket kanske gör det lättare att ta tag i resten någon dag. Vi fick ihop några kartonger av det som vi kunde packa ner nu och vi passade även på att packa ner köksmaskinerna som vi vet att vi inte kommer använda fram till flytten och det blev en kartong det. Det är flera maskiner och andra saker i köket som vi vet att vi kan packa ner redan nu, men vi tyckte att det fick räcka med de kartongerna vi fick ihop. Vi hade både så ont i ryggen efter allt hukande och böjande upp och ner, så vi slutade där. 
På kvällen kollade vi på Idol (som började i måndags). Det är ju 10-årsjubileum i år och jag tror att jag följt det varenda år faktiskt. Jag har nog inte missat någon gång, kanske enstaka avsnitt någon gång då och då, men jag har sett det och följt det varje år, hehe. Jag var alltså 9 år när det började, hoppsan har jag verkligen varit så liten, haha ;) 
Efter Idol tittade vi på Leifs restaurang som också hade premiär i måndags. Någon som sett det? Det är Leif Mannerström som har kommit på idén att ge människor en (andra) chans i arbetslivet. Han startar en restaurang med 10 arbetslösa (utan erfarenhet) för att dem ska komma ut i arbetslivet. Det är en riktigt bra grej som jag önskade fler tog initiativ till att göra. Det är alldeles för många människor som går utan arbete idag. 
Jag började också kolla på en ny (eller snarare: EN TILL) serie igår (vad är det egentligen med mig och tv-serier, någon sorts kärlek). 
The Vampire Diaries. Har ju så länge vetat om den, men har aldrig någonsin tänkt att jag vill se den - har alltid trott att den är för läskig för mig, är så känslig för läskiga saker. Men så hade Mathias syster sagt till honom igår att hon tyckte att jag skulle se den, så jag tänkte: okej då, jag ger den en chans. ETT avsnitt kan ju inte skada. Kan ju alltid stänga av/sluta kolla om jag inte vill se mer. Men så blev ju självklart inte fallet. Jag fortsatte ju kolla, det var ju såå spännande!! Så nu är jag fast. Mitt i packandet och allt. Hur ska detta gå? ;) 
 
Idag har det dessvärre inte blivit något packande. Känns lite som att vi tar varannan dag, haha. Men vi har haft fullt upp med annat idag - nämligen tvätt. Det måste ju också göras mellan varven. Det är ju mycket som ska tvättas för att det ska ner i vakuumpåsar och vara nere i förrådet i Göteborg och så är det ju skönt att ha tvättat så mycket det bara går så vi slipper göra det först av allt när vi flyttat. Vi såg att vi hade glömt ett täcke och några lakan förra veckan när vi tvättade sånt, så det fick vi ta idag. Nu har vi en till tvättid bokad här innan flytten och det är på onsdag och då är det ju det allra sista som ska tvättas, som kläder som vi använder under veckan tills dess. Känns konstigt att vi bokat vår sista tvättid här... Men så stressigt också, HUR ska vi hinna med allt? Det känns som att det nu är ovanligt mycket tvätt, fast att det egentligen inte är mer än vanligt (förutom täcken, kuddar och sängkläder sist då). 
 
Det känns som att jag bara skriver om packning och flytt nuförtiden. Men det är ju så min vardag ser ut nu så det är ju inte så konstigt, men snart är den biten över och då skriver jag om annat. Håll ut ;) 
Men för att skriva om något annat idag då, så tog jag tag i det där samtalet som legat på mina xlar och tryckt ett par dagar nu. Nämligen till sommarjobbet (om jag nu ska kalla det så eftersom att jag bara fick jobba introduktionsdagarna - tre stycken - och två eller tre pass till). Jag skulle i alla fall berätta att jag ska flytta nästa vecka och undrade när jag kunde komma in och lämna min lilla bricka som man stämplar in och ut med vid arbetspass. Det kunde jag göra när som helst, så vi cyklade bort med den och jag hämtade mina skor som stått där sedan mitt senaste pass i mitten av juni. 
På vägen hem kände jag hur det började trycka i öronen på mig och sedan fick jag en riktigt hemsk huvudvärk. Kändes verkligen som att huvudet skulle sprängas och det riktigt sved i öronen och upp i huvudet och ner vid ögonen. Det var så obehagligt! Var tvungen att hoppa av cykeln och gå resten av biten hem. 
Tog en värktablett när vi kom hem och sedan satte jag mig i soffan och kollade på ett par avsnitt av The Vampire Diaries. 
 
Imorgon sätter nog packandet igång igen, det kommer nämligen några från tippen hit och hämtar de av våra möbler som vi ska slänga. Helt kostnadsfritt, huuur bra liksom?! 
Det kommer bli så mycket plats här i lägenheten och då kommer det se ut att vara så mycket mindre att packa så jag tror att vi kommer få mer energi till att packa. Nu blir man ju bara så himla trött av att det står grejer överallt, så man knappt kommer fram någonstans... 
Dem kommer och hämtar grejerna någon gång mellan 8-12 imorgon, så vi måste gå upp innan kl 8 för att ställa alla grejer till rätta så det blir lättillgängligt att bära ut. Därför kommer jag nu att styra mot sängen för att sova, annars kommer jag inte upp innan åtta imorgon. 
Godnatt, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo