STÄD- OCH TVÄTTDAG
Publicerat den

Herrejesus, näst intill månad sen jag skrev här på bloggen. Fy på mig..
På denna månaden har det inte hänt mycket, men fem veckors befrielse från skolan har hänt. Jippi.. Praktik på sjukhuset i fyra veckor, med ett lov emellan. Toppen. Glädjen sprudlar genom hela kroppen varje dag när jag slipper gå till skolan!

Snart är två veckor avverkade på praktiken, har bara helgen kvar nu, sedan är det även min tur att ha höstlov. Facebook har idag svämmat över av ''höstlov-statusar'', och så sitter jag här och har jobbhelg framför mig. Men det är det värt när jag har en praktikplats som gör mig glad varje dag jag går dit, en bra handledare som utstrålar glädje och jag får beröm för att jag är så duktig. Lycklig tjej!

Idag däremot, har vi städat och tvättat. Det var tänkt att vi skulle göra det i princip non-stop tills vi var klara, med avbrott för mat och kisspauser såklart ;) Men planerna gick inte riktigt som förväntat. Vi är på 5-6 maskinen med tvätt, när vi egentligen kunde ha varit på 8-9 maskinen, men vi glömde helt bort att gå ner i tvättstugan på ett tag. OCH städningen gick inte heller fullt ut. Jag städade hela badrummet, men sedan blev jag trött. Men jag är rätt nöjd ändå att jag slutförde städningen i badrummet, det trodde jag inte om mig ;)
Men tur då, att älsklingen min städade upp lite i rummet och diskade, sedan blev han också trött. Rummet och köket är inte helt klart än, så det får vi ta imorgon eller på söndag.

Men just nu, ska jag ta det lugnt och ladda upp mig för helgjobb på sjukhuset. En praoelev frågade mig om jag får något betalt för att vara där och jobba, men det får jag ju inte eftersom att det är praktik som är genom skolan. Det tyckte hon var synd eftersom att jag jobbar mycket och länge. Ca 9 timmar om dagen!
Kan hålla med henne lite där på ett hörn, och helst på helgerna, men å andra sidan får jag min betalning genom att få ha roligt!

Nu ska jag ta och skärpa mig, ska skriva oftare här. Kanske inte varje dag, men oftare än nu!

Och så en bild på älsklingen som jag hittade här på hans dator <3