140812
Publicerat den

Sitter i mitt andra hem - hos mamma, Kenneth och Isak, och kollar på när älskling spelar xbox och bror sitter bredvid och tjatar om hur han ska göra allt ;)
JUST NU: Polisen är efter dig igen! KÖÖÖÖÖÖR!!!!!

I morgon ska jag och Mathias åka hem till Motala igen. Jag saknar min säng, då jag spenderat 2 nätter, & ännu en till återstår, på en soffa..!
Men tycker alltid det är så jobbigt att åka härifrån... Träffar dom ju så sällan :(

Och nu är det inte många dagar kvar av sommarlovet, fy! Andra året på gymnasiet börjar, vilket jag har hört är det tuffaste, hårdaste, svåraste och jobbigaste året under hela gymnasietiden OCH ny skola för att utbildningen jag går flyttar till en annan skola... Suck :( Jag som tyckte första året var jobbigt! Men å andra sidan hände det väldigt mycket under tiden jag gick första året också, så det var jobbigt för det med.
Men inför detta läsåret har jag ju egen lägenhet ihop med min underbara sambo, som kan stötta mig om jag har det jobbigt i skolan. Förra läsåret bodde jag ju alldeles ensam och det var svårt att stötta sig själv!!
Hoppas på det bästa iaf..!

Tjingeling ^^



Sista dagen!!
Publicerat den

Sitter nu i huset i Danmark med all packning i bilen. Så snart klockan närmar sig 10:00 så ska vi till Lalandia Aquadome och dra sista badet och sista åken i den gigantiska sjukt roliga vattenrutchbanan Tornadon!! Sen bär det av till något köpcentrum och restaurang. Kl 20 brummar färgar åter till Sverige! Jag saknar min mjuka härliga säng!!! Vattenrutchbanan på bilden!!!