Pretty Little Liars
Publicerat den


Äntligen kan jag kolla på PLL igen 😍 
Efter alla dessa veckor utan internet så har jag ett antal avsnitt att se ikapp! 
Som jag längtat.. 😝 

Varit ute och gått 3 km så nu förtjänar jag lite soff- och PLLtid innan vi ska på kalas i eftermiddag. 



20 år och ny frisyr
Publicerat den

NU ÄNTLIGEN (!!!) har vi fått igång vårt internet som legat och samlat damm halva månaden för att det inte fungerat. Men idag är det igång efter mycket telefonsamtal och svordomar. 
SÅ nu kan jag börja blogga igen, som jag längtat! 
 
Mycket har ju såklart hänt sedan sist, men jag tar inte allt nu utan det blir lite allt eftersom. 
Men! Jag har ju fyllt år. I tisdags. Hela 20 år! Dagen började med att fixa lite här hemma inför kvällen. Kl 12 var det dags för klippning och när jag satt i frisörstolen så kom min pappa och hans tjej, som stannade i ett par timmar och umgicks :D 
På kvällen kom mamma, storasyster och hennes pojkvän, lillebror, mormor och morfar, moster och hennes sambo, mina två kusiner och Kenneth hit och firade mig :D 
I present fick jag blommor, pengar, presentkort på ikea, popcornmaskin, äggkokare, en bok och ett presentkort på clas ohlson med det var redan bestämt vad jag ska köpa för det men det har jag inte fått reda på än. 
 
Såhär blev nya frisyren. Körde på stort denna gången och vågade klippa av hela flätan. Snacka om nervös innan! Men jag blev så nöjd :) 
 
Nu när vi har fått igång internet så har vi massor tv-program att se ifatt på som vi missat på tv och även massa avsnitt på tv-serier som vi missat när vi inte har haft internet. Så nu kommer vi ha fullt upp ;) 
 
Först ska jag äta något för jag är jättehungrig! 
 
Tjingeling, 
 



Göteborg och nya tänder
Publicerat den

I onsdags åkte jag och M till Göteborg för att i torsdags tog jag äntligen bort min tandställning. Och jag kan inte sluta le ;) På eftermiddagen åkte vi tillbaka till tandläkaren för att få min tandskena och den passade bra så nu ser jag ut som att jag ska kliva in i boxningsringen med tandskydd, haha. Så känns det i alla fall :) Men egentligen syns den väl kanske inte så mycket, den är ju genomskinlig, men jag ser den ju såklart. Fast jag vänjer mig nog snart :) Jag är i alla fall hur glad som helst att tandställningen är borta. Den syntes förresten mer än vad skenan gö - och skenan gör inte ont, det gjorde tandställningen! 
 
 
Idag åker vi hem igen. Vi ska bara äta först, bussen går halv ett ungefär och så är vi hemma ikväll runt kl 18. 
Jag hoppas verkligen vårt internet kommer i veckan så vi slipper gå hem till alla andra hela tiden så fort vi behöver ha internet till något, det fungerar ju inte i längden. Och vill jag uppdatera bloggen mer igen, det går ju inte utan internet.. Men snart så :) 
 
Förresten så var vi på IKEA i måndags och köpte en himla massa grejer. Vi köpte bland annat soffan: 
 
Och så köpte vi köksstolar, bokhylla, soffbord... och en massa annat! 
 
Nu ska vi gå och handla mat så vi får i oss något innan den långa bussresan hem.. 
Hejsvejs,