godnatt!!
Publicerat den

ligger nu i sängen och känner ångesten för att det åter igen är dags för skola imorgon... idag har jag varit hemma med mensvärk och migrän, fyhelvete!
just nu är det mensvärk och huvudvärk kvar, men får hoppas jag klarar dagen imorgon... ska försöka mig på det iaf!
inatt vill jag sova ut, förra natten sov jag ingenting, somnade kl 0600 imorse och klockan ringde 0630.. usch
men som sagt så var jag ju hemma idag..
jag är så trött men kan inte sova.. men jag gör som vanligt: tittar på min underbara älskling med söta små hundögon så kliar han mig på ryggen tills jag somnar, mys <3

godnatt



nyvaken NU??
Publicerat den

precis vaknat, kl 7:25 ??? Inte helt okej asså! ska ju praktisera till kl 21:45 ikväll, då kan man inte vakna såhär tidigt då kommer jag ju somna på praktiken, inte bra! jag kanske somnar en stund sen innan jag ska iväg. börjar kl 13:45 så jag har ett tag på mig att vila ut.
nu känner jag att jag är jättehungrig, så ska väl gå och äta frukost snart!

tjingeling



trött som en liten gris
Publicerat den

ligger i sängen nu och kollar lite smått på erik och mackan med alla deras 99 påhitt ;) sjuk roligt dessutom!
men, john blund hänger promt i mina ögonlock, så snart måste jag väl ge med mig och stänga de små blå (som egentligen är brun/gröna) för att lilla john blund inte ska få träninhsvärk i sina små taniga armar så som han fått hänga där nu ;)

tjingeling



Godmorgon!
Publicerat den

Ligger i sängen nyvaken bredvid älskling. Vi ska snart ner och duscha för att sedan styra mot en dag i Jönköping. Igår var det Ullared som gällde och därifrån fick jag med mig lite trevligt också, men herrejesus vad ont i rygg, huvud och fötter jag hade efter, som vanligt när jag varit där. Men attans så kul det är :) Men nu ska vi ta och sätta fart, hejjjjj!