Fantastiska lillebror ♥, DH, PLL
Publicerat den

Denna vecka som jag inte har bloggat har blandats med lite jobb, titta på cykellopp, god mat och min lillebrors skolavslutning. 
Vi åkte till min lillebror i torsdags och sov hos honom och hans pappa. På kvällen klippte jag Mathias för första gången. Jag var så nervös att det inte skulle bli bra. Men det blir bra tycker jag, för att vara första gången. Så hädanefter så ska jag klippa honom så slipper man den dyra frisörkostnaden. Ska bara skaffa en apparat så vi kan göra det hemma. 
Skolavslutningen var på fredagen så vi var först nere vid kyrkan och tittade där några klasser uppträdde och rektorn höll tal. En timme senare var vi på väg upp till min lillebrors klassrum där dom sa hej då till varandra och fikade lite. Sen åkte vi hem till dom igen och fikade, och senare åt vi grillat och tittade på film! 
 
Min fina lillebror som slutade femte klass, stora killen! Jag är en superstolt storasyster till denna fantastiska kille! Jag älskar dig så otroligt mycket! ♥ 
 
På lördagen åkte vi hem och tittade på när Mathias pappa kom i mål på Vätternrundan, och senare på kvällen blev vi bjudna på grillat hos M's moster m familj. 
Jag har också (sen i torsdags) officiellt hoppat av skolan, och jag säger bara: DEN KÄNSLAN! 
Det var verkligen det jag behövde nu, faktiskt. Den tyngsta av alla mina bördor är nu avlyft från mina axlar. Nu är det bara ett par stycken kvar, det fixas med tiden. 
 
Idag har det varit så himla konstigt väder. Ena stunden sol, andra stunden grått. Vi har mest hållit oss inomhus och tagit det lugnt. Jag har passat på att dra igenom ett par avsnitt av Desperate Housewives. Och på tal om tv-serie - Pretty Little Liars säsong 5 har börjat och jag var ovan molnen när jag såg att första avsnittet som gick i USA i tisdags hade kommit upp på swefilmer med svensk text i onsdags. Så nu går jag åter in i min efterlängtade onsdagsrutin: PLL-onsdagar!! 
 
Nu har jag tänkt att luta mig tillbaka i datastolen, lugna ner mig svidande värkande mage och kolla på DH. 
Jag har även en riktigt dålig dag - så otroligt irriterad på minsta lilla sak, minsta lilla ljud - så det är nog bäst att jag avskärmar mig lite ett tag. 
Hej & godnatt



Cykelveckan
Publicerat den

Cykelveckan i Motala har börjat! 
Igår var det tjejvättern - 10 mil. Mathias mamma cyklade så vi var nere och kollade när hon kom i mål. 
Annars gjorde vi inte mycket mer under dagen. 
Idag var det halvvättern - 15 mil. Vi var och kollade på starten idag, Mathias pappa cyklade för Prostatacancerfonden, Sockertoppen och Time for Ghana. Det var ett stooort gäng som cyklade i den gruppen. Sen var vi och kollade på deras målgång ca 5 timmar senare. 
Nu är vi hemma och tänkt att ta tag i matlagningen så snart vi får ork att ta oss ur soffan och bort till affären. Tanken var grillat idag, men vi har ändrat oss till stekt korv med potatissallad. Det går det med! 
 
Resten av kvällen ska jag bara ta det så lugnt som möjligt och ladda upp för ett långt arbetspass. 8 timmar. Inte så långt egentligen kanske, det är väl som en vanlig arbetsdag, men jag är ju inte van vid det än så därför är det än så länge ett långt arbetspass för mig. 
...och just det, matlåda var det ju också. Rackarns, det hade jag helt glömt bort... Det får bli något enkelt och snabbt! Kanske hinner fixa innan jag börjar i morgon... 
 
Nu - är jag riktigt hungrig så det är väl dags att ta sig bort till affären så vi får i oss någon mat någon gång, 
Tjingeling, 
 



Jobb
Publicerat den

Nu ser jag att jag har varit dålig på att uppdatera igen, men jag har faktiskt haft fullt upp i några dagar nu som har prioriterats. Jag gör så gott jag kan :) 
 
I tisdags var jag på möte om mitt jobb i sommar. Skulle börja v. 25 egentligen men jag fick börja introduktionen redan på onsdagen. Då gick jag 7-12, igår gick jag 7-12 och på måndag ska jag gå sista introduktionspasset 12-20. Men igår strax innan 12 då jag slutade så kom en personal fram till mig och frågade om jag kunde hoppa in och jobba som vikarie på kvällen 16-21 för det fattades personal. Självklart kunde jag det, fast att jag var helt slut i kroppen så ställde jag upp. 
Kvällen blev dock väldigt stressig och det var absolut inte en bra start för mig. Men det är såklart lärorikt. 
Gick och stod konstant i 5 timmar, första gången jag satt ner var kl 21 när vi rapporterade till nattpersonalen. 
Nu hoppas jag att jag får vara ledig hela helgen och blir inringd. Det vore skönt att få vara ledig och återhämta sig efter dessa två intensiva dagarna. En hejdundrande värk i fötterna, resten av kroppen och så himla trött i huvudet är det minsta man kan säga. 
 
Nu ska jag gå och diska och njuta av en ledig dag! 
Kanske skriver senare, annars i morgon..