29 maj 2012
Publicerat den

Denna dagen har varit helt perfekt (y)
Hade 1 prov och en halv lektion. Slutade halv tolv. Åkte till stan med mamma och lillebror, gick runt i affärer, fikade, jag och mamma köpte varsin väska! Åkte till skolan, hade utveckligssamtal.
Åkte hem igen, pratade lite. Sen åkte mamma och Isak hem. Dom sov här från igår.
Nu sitter jag och väntar på nästa besök, nämligen mormor. Fast hon kommer inte förrän ikväll. Hon ska sova här 2 nätter. Så på torsdag när jag kommer hem från skolan, väntar älskling antagligen på mig här hemma och han stannar till söndag.
Skönt att ha besök hela veckan. Slippa vara ensam, för det är hemskt!
Jag väntar även på att min telefon ska ringa, men det verkar den inte göra, så undrar om jag väntar i onödan?!

Vill kolla på One Tree Hill nu, men vill ändå kolla på det med älskling. Beslutsångest. OCH jag vill börja kolla på Grey's Anatomy, från första säsongen!!! JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!

Nu ska jag tänka på vad ska jag ska ta och hitta på!
Tjingeliiing




Jag har så många som bryr sig om mig, så varför känner jag mig så ensam?
Publicerat den

Idag klev jag och älskling upp runt 8, åt frukost och sen gick vi till Ica Maxi och handade, så nu är kylskåpet fyllt igen. Skönt, då slipper jag förhoppningsvis handla i veckan.
Älskling åkte hem tidigt idag :( Grät som en gris när han pussade och kramade mig hejdå!
Sen dess har jag bosatt mig i sängen framför datorn och teven. Vilket jag har lust att göra tills det blir fredag igen, så älskling kommer tillbaka hit till mig, förhoppningsvis.
MEN, jag har ju en skola att gå till också, så det med att bosätta mig i sängen hela veckan är ju inte en idé som kommer att gå igenom precis.
Positivt med veckan som kommer är att lektionen på morgonen på måndagar och onsdagar har tagits bort, så börjar lite senare de dagarna fram till sommarlovet. Och möjligvis att någon/några svenskalektioner har plockats bort, så det kan bli lite luckor på schemat då och då fram till sommarn. Det är rätt najs. Bara det blir bra tider, så det inte blir en lång jävla *håla mitt på dagen. Då slutar jag ju hellre tidigare eller börjar senare.

*håla = en viss tid på dagen då lektioner uteblir. Även kallad håltimme eller hål av vissa. [Jag kommer inte från samma del av Sverige som precis alla andra gör, har nämligen bott på ungefär femtioelva olika ställen, med olika dialekter och olika böjningar av vissa ord. Jag ber vänligen att bli accepterad för min dialekt och hur jag böjer ord. Jag vill inte bli hånad för hur jag pratar, TACK!!!]


Så fick jag det sagt, skönt. Ingen bryr sig. Förstod det.
Hejdå.



Soffhäng ^^
Publicerat den

Slöar i soffan framför teven med älskling, Isak och Kenneth!
Idag blev det bad i Linköping med just nämnda och mamma :)
Det var så länge sen jag var och badade, så jag behövde leka av mig lite bland rutchkanorna och vågorna ;)
Det var kul (y)

När vi kom hem slocknade jag och älskling direkt. Och även i bilen hem somnade jag, älskling och Isak, på varandras axlar. Myspys! :D
Det tar på krafterna att bada ;)

Nu är jag trött som satan igen, så jag tror jag ska dra med mig älskling upp snart och lägga oss i sängen, jag somnar nog rätt så snabbt skulle jag tro.

Sååå, godnatt :P




Trött på snor nu!
Publicerat den

Pollenallergi kan ta sig i arslet. Vill bara slippa skiten. Skulle väl bara mer okej om medicin hjälpte, men icke. Bytte medicin häromdagen, hoppas det ger resultat! Jag blir galen på allt snorande och kliande i ögonen. Går ju och snyter mig 10 gånger på en timme. Tar slut på flera paket med näsdukar, om dagen. Det suger!

En bild på brodern min kommer hääär (hoppas jag).




9 maj 2012
Publicerat den

Idag är det 8 månader sen jag fick kalla dig för bara min, för första gången ♥
Tiden har gått så fort. Jag minns första gången vi träffades i september förra året, som om det vore igår.
Jag ska dela hela mitt liv med dig, min prins.
Jag älskar dig, Mathias ♥

Dagen i skolan har varit rent ut sagt fruktansvärd. Jag har varit irriterad och sur nästan hela dagen. Men något bra fick jag ut av skoldagen iaf - bakade muffins första lektionen med Sofia och Sanna. Grymt goda ^^
Sedan gick det bara nedåt.
Faaast, vi slutade 13,20 istället för 15,15, för vi hade ingen svenska (y)

Tro det eller ej, men jag sitter och kollar på Family Guy, fuck. Rädda mig ur detta! ;)
Ett sjukt dåligt och patetiskt program, säger jag bara rakt ut och det är precis vad jag tycker. Att andra kollar på det och lägger sin tid på det, har jag absolut inget emot, men jag slipper helst att se det :)
Men som tur var, tog det slut nu och så började Scrubs istället - mycket bättre :)
____________________________

Jag läste Blondinbellas blogg förut, vilket jag inte gör annars. Men jag insåg att hon skrev väldigt bra saker. Bland annat om att man ska vara nöjd över sin kropp även att man inte är pinnsmal.
Jag är långt ifrån nöjd ver min kropp, och jag är inte pinnsmal någonstans. Jag kanske inte är tjock, men absolut inte pinnsmal. Men jag tänkte att hennes blogg och hennes inlägg om det kanske kan få mig att känna mig mer nöjd över min kropp om ett tag. Värt ett försök såklart :)

Imorgon är det min älsklings födelsedag, känner mig sååå dum att jag inte köpt något än. Ska göra det på tisdag, tror jag, om jag hinner det innan Vårruset!

Nu ska jag gå och baka muffins,
tjingeling