Jag har så många som bryr sig om mig, så varför känner jag mig så ensam?
Publicerat den

Idag klev jag och älskling upp runt 8, åt frukost och sen gick vi till Ica Maxi och handade, så nu är kylskåpet fyllt igen. Skönt, då slipper jag förhoppningsvis handla i veckan.
Älskling åkte hem tidigt idag :( Grät som en gris när han pussade och kramade mig hejdå!
Sen dess har jag bosatt mig i sängen framför datorn och teven. Vilket jag har lust att göra tills det blir fredag igen, så älskling kommer tillbaka hit till mig, förhoppningsvis.
MEN, jag har ju en skola att gå till också, så det med att bosätta mig i sängen hela veckan är ju inte en idé som kommer att gå igenom precis.
Positivt med veckan som kommer är att lektionen på morgonen på måndagar och onsdagar har tagits bort, så börjar lite senare de dagarna fram till sommarlovet. Och möjligvis att någon/några svenskalektioner har plockats bort, så det kan bli lite luckor på schemat då och då fram till sommarn. Det är rätt najs. Bara det blir bra tider, så det inte blir en lång jävla *håla mitt på dagen. Då slutar jag ju hellre tidigare eller börjar senare.

*håla = en viss tid på dagen då lektioner uteblir. Även kallad håltimme eller hål av vissa. [Jag kommer inte från samma del av Sverige som precis alla andra gör, har nämligen bott på ungefär femtioelva olika ställen, med olika dialekter och olika böjningar av vissa ord. Jag ber vänligen att bli accepterad för min dialekt och hur jag böjer ord. Jag vill inte bli hånad för hur jag pratar, TACK!!!]


Så fick jag det sagt, skönt. Ingen bryr sig. Förstod det.
Hejdå.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo