Ny kategori: Nyheter
Publicerat den

Nya kategorin är nu inlagd och till för att börja användas inom snar framtid.
I denna kategorin kommer jag skriva om olika nyheter som dyker upp här i världen, både bra och dåliga. Och så kommer jag lägga till mina egna åsikter om varje grej - och de är upp till var och en att antingen gilla eller hata. Alla har sina åsikter om olika saker, och jag har självklart mina egna. Det bör respekteras. Jag är inte skapad att tycka som alla andra!

Tanken med detta är att jag ska ha mer att skriva på bloggen för att mitt liv inte är så intressant att läsa om alltid.
Men jag kommer fortsätta med att skriva om det jag hittills har skrivit om, bara att jag nu kommit på ännu en sak att uppdatera bloggen med :) 
Vilket betyder att jag kommer skriva mer än ett inlägg per dag, ibland.. 



en riktigt slapparlördag (y)
Publicerat den

idag har det varit en slapparlördag. låg och drog oss i sängen länge imorse, sen frukost. älskling var sedan tvungen att plugga, så jag tog tid för att mysa ner mig under täcket i sängen och kollade på några avsnitt av Grey's Anatomy!
Resten av dagen bara flög iväg utan att vi gjorde någonting egentligen. Men sedan tog vi tag i dagen lite smått och åkte och handlade, sen hem igen och åt mat och nu sitter vi i sängen och ska kolla på finalen av superstars celeb! som börjar NU.. så nu har jag inte tid att skriva mer.. skriver igen imorgon :)
imorgon kommer jag skapa en ny kategori i bloggen, och det återstår att se imorgon vad det heter och kommer att innehålla :P
tjingeling ^^



Ledig dag! (y)
Publicerat den

Ligger i sängen med en söt sovande älskling bredvid mig ❤
Idag har jag studiedag. Det är skönt :)
Jag tror att jag och älskling ska åka in till stan och hitta på något kanske, eller bara vara hemma och ta det lugnt. Det återstår att se lite senare.

Jag går igenom en hemsk tid just nu. Jävla tandställning... Jag är svimfärdig och yr jätteofta för att jag inte kan äta något annat än flytande mat/dryck. Jag mår så hemskt dåligt pga det hela tiden och vikten faller som ett korthus! Jag vill inte det, och absolut inte på det här sättet. Så hemsk känsla. Spyr snart, fast jag egentligen inte har något att spy upp.
Hemma kan jag iaf sitta så länge jag behöver för att få i mig något, men i skolan går ju inte det då lunchrasten är på begränsad tid. Och där finns det inget jag kan äta, förutom de dagar då det är soppa, men jag äter ju inte soppa. Förutom minestronesoppa eller hur det stavas, sån med makaroner i iaf!
Nu ska jag se om Mathias har tänkt att vakna snart!

Tjingeling!




13-09-2012
Publicerat den

Nu har det gått nästan exakt en månad sedan jag skrev här sist. Därför ska jag försöka sammanfatta så mycket jag kommer ihåg av den senaste månaden.

I det senaste inlägget jag skrev befann vi oss hos mamma, Kenneth och Isak. Dagen efter åkte vi hem igen.
Då var det inte många dagar kvar till skolstart, så dagarna som var kvar av sommarlovet spenderades hemma och tog det så lugnt som möjligt för att vara väl utvilad när skolan började.
Och så till sist var vi ju då framme vid den 22 augusti, då jag återigen fick slänga mig på cykeln till skolan.
Dagarna gick och vårt schema fungerar bra tycker jag. Inte fööör långa dagar och jag har två sovmorgnar i veckan. Än så länge. Om jag känner skola och schemaläggare rätt så kommer det snart vara slut på det, men det är bara att njuta av det så länge det varar, typ.
Igår var vi med klassen i Linköping på hjälpmedelsmässa, ganska intressant faktiskt :)
Jag var även hos tandläkaren igår, och gick in med en förhoppning att bara spänna båda käkarna på max 20 minuter. Kom ut 50 minuter senare, med en känsla av att hon försökt dra ut hela muninnehållet på mig!
Inatt har jag inte kunnat sova en blund, låg och grät en stor del av natten för jag har så in i helvetes ont i munnen. Tog värktabletter, satt vid datorn, kollade på House. Allt för att fördriva tiden så jag förhoppningsvis skulle bli trött och somna. Men icke. Så lätt skulle det inte vara, tydligen. Runt halv 5 somnade jag & kl 6 ringde alarmet. Tog beslutet rääätt så snabbt att det inte skulle vara någon idé att släpa sig iväg till skolan, då jag skulle spenderat endast ett fåtal minuter där och sedan behövt gå hem igen. Så jag tog en sovdag idag.

Mer än så har nog inte hänt vad jag kan minnas just nu.
Nu ska jag försöka få i mig en risifrutti, så jag får lite i magen, jag kan ju inte äta något som behöver tuggas. Så potatismos, risifrutti, mannagrynsgröt, osv är vad jag får leva på ett tag. Tragiskt att man ska behöva avstå från allt annat gott bara för att man har en jävla tandställning i munnen. Ska jag behöva lida så hårt bara för att jag råkade få sneda tänder. Fy! Å andra sidan går jag ju ner i vikt, men det vill jag inte. Mår dåligt, men jag har inte så mycket annat till val. Livet är hårt ibland :(