13-09-2012
Publicerat den

Nu har det gått nästan exakt en månad sedan jag skrev här sist. Därför ska jag försöka sammanfatta så mycket jag kommer ihåg av den senaste månaden.

I det senaste inlägget jag skrev befann vi oss hos mamma, Kenneth och Isak. Dagen efter åkte vi hem igen.
Då var det inte många dagar kvar till skolstart, så dagarna som var kvar av sommarlovet spenderades hemma och tog det så lugnt som möjligt för att vara väl utvilad när skolan började.
Och så till sist var vi ju då framme vid den 22 augusti, då jag återigen fick slänga mig på cykeln till skolan.
Dagarna gick och vårt schema fungerar bra tycker jag. Inte fööör långa dagar och jag har två sovmorgnar i veckan. Än så länge. Om jag känner skola och schemaläggare rätt så kommer det snart vara slut på det, men det är bara att njuta av det så länge det varar, typ.
Igår var vi med klassen i Linköping på hjälpmedelsmässa, ganska intressant faktiskt :)
Jag var även hos tandläkaren igår, och gick in med en förhoppning att bara spänna båda käkarna på max 20 minuter. Kom ut 50 minuter senare, med en känsla av att hon försökt dra ut hela muninnehållet på mig!
Inatt har jag inte kunnat sova en blund, låg och grät en stor del av natten för jag har så in i helvetes ont i munnen. Tog värktabletter, satt vid datorn, kollade på House. Allt för att fördriva tiden så jag förhoppningsvis skulle bli trött och somna. Men icke. Så lätt skulle det inte vara, tydligen. Runt halv 5 somnade jag & kl 6 ringde alarmet. Tog beslutet rääätt så snabbt att det inte skulle vara någon idé att släpa sig iväg till skolan, då jag skulle spenderat endast ett fåtal minuter där och sedan behövt gå hem igen. Så jag tog en sovdag idag.

Mer än så har nog inte hänt vad jag kan minnas just nu.
Nu ska jag försöka få i mig en risifrutti, så jag får lite i magen, jag kan ju inte äta något som behöver tuggas. Så potatismos, risifrutti, mannagrynsgröt, osv är vad jag får leva på ett tag. Tragiskt att man ska behöva avstå från allt annat gott bara för att man har en jävla tandställning i munnen. Ska jag behöva lida så hårt bara för att jag råkade få sneda tänder. Fy! Å andra sidan går jag ju ner i vikt, men det vill jag inte. Mår dåligt, men jag har inte så mycket annat till val. Livet är hårt ibland :(






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo