Lång dag
Publicerat den



Just nu sitter jag på skolan, som i princip är tom på folk och knäpptyst, och väntar på ett litet möte med en av mina lärare och sedan ett upprop i en distanskurs. 
Jag har haft en lång dag. Endast två lektioner men dagen känns fruktansvärt lång och tråkig när det är hål mellan 12:30 och 15:15... Den tiden spenderade jag med en sväng på stan, småpratade lite med mamma på hennes jobb och åt en äppelpaj på McDonalds. Och pratade i telefonen med min fantastiska extrapappa som håller på att göra i ordning vår nya lägenhet, så det diskuterade vi en stund. Jag har för övrigt inte berättat här om nya lägenheten så det ska jag ta och göra någon dag :) 
Nu ska jag ta och traska iväg till mötet! 



Katt- och Hundvakt
Publicerat den

Idag har jag spenderat dagen hemma hos min syster för att se efter Diff och NovaLi medan de varit i stan. Det är så mysigt när de båda lägger sig såhär i mitt knä ♥ 
 
Hemma har vi ingen värme i lägenheten (igår var det 15 grader) och inget varmvatten, men här finns det båda så jag passade på att ockupera deras dusch imorse när jag kom hit. Det var också anledningen till att jag ville vara hemma hos dem idag när jag skulle se efter småtjejerna, att jag kunde värma mig :) 
Snart kommer de hem igen, får se om jag stannar en stund till eller om jag går hem till kylan i vår lägenhet. Jag vet ju i alla fall vad som är mest lockande! 
 
 



Våran dag
Publicerat den

Foto taget från balkongen igår

Idag har vi haft en riktig slöardag. Vi har gått till affären, lagat och ätit tacos och sen legat i soffan under varsitt täcke och kollat på några avsnitt av Arrow och Flash. Det var våran dag! 
Men det är tillåtet ibland, igår tränade jag så jag behövde faktiskt vila idag ;) 



Jag är så förbannat stolt
Publicerat den

Idag är jag förbannat stolt över mig själv! 
Jag har idag gjort en muntligt uppgift i form av en debatt i svenskan, jag var fruktansvärt nervös och jag satt innan och skakade, kallsvettades och trodde helt ärligt att jag skulle kräkas av nervositet. Väl inne i onlineklassrummet så släppte det lite. När allt var klart och onlineklassrummet stängdes av, så lutade jag mig tillbaka och kände mig så förbannat stolt över mig själv! Jag klarade det! Ännu mer stolt blev jag när betyget på uppgiften kom, ett C! Jag är så jäkla bra! 
 
Jag har även varit inne i stan och gjort slutprov i samhällskunskap och jag tror att det gick bra också, där har jag dock inte fått betyget än, men jag hoppas det kommer innan veckan är slut. 
 
Något mer jag hunnit med idag är att jag har ringt och fått en tid för att kolla på lägenhet, jippi. Vi är så spända på att få se hur lägenheten ser ut och om det passar oss. Det jag oroar mig för är priset, men det återstår att se vad den kostar. Spännande är det i alla fall. 
 
Resten av kvällen ska jag bara slappna av och njuta av tanken på att jag är stolt över mig själv, för en gång skull :) och ladda om för att ta tag i några inlämningsuppgifter imorgon, kanske fick jag lite extra kraft av denna dagen att använda till det som är kvar att göra den här terminen :) 
 
 



Flyttfunderingar
Publicerat den

Lilla NovaLi ♥ När vi var hundvakt häromdagen/natten. 
 
Nu har vi haft min fina lillebror här två dagar i rad. 
Han har fortfarande sommarlov i ett par dagar till så han har kommit hit på morgonen och varit här tills mamma slutat jobbet och kommit hem. Det är så mysigt att ha honom här ♥ 
Idag har vi spelat Just Dance, pratat, ätit och skrattat :) 
 
Jag och Mathias har idag också börjat spåna på att flytta. Imorgon ska jag ringa till våran hyresvärd för det är samma hyresvärd dit vi vill flytta, så får vi se om vi kan få komma och kolla på en lägenhet där, håller tummarna för det och att lägenheten passar oss :) 
Mer om det ifall det blir aktuellt! 
 
Nu ska jag lyssna på musik och ladda för slutprov i samhällskunskap imorgon. 
 
 



Helgplugg
Publicerat den



Började dagen med två timmar pluggande. På en lördag? Ja jag vet, det är mycket nu. 

Men sedan skakade jag loss med Just Dance ett tag. Hann även med en kvällspromenad och ett spontanbesök hos lillebror och extrapappa ♡ Där hade dem precis dukat fram fika och varm choklad så vi kom väldigt lägligt 😃 

Efter några avsnitt av New Girl så ska jag nu kika in en sväng på weit innan jag släcker för natten. 
Godnatt! 



Film: Need for Speed
Publicerat den



Jag och M har precis sett filmen Need for Speed. Alltså, så häftig! Väldigt bra film! 
Har du inte sett den? Nämen, se den då 😉 



Tända ljus ♡
Publicerat den


Lever med tända ljus hela dagarna ♡ 

Jag vill nog inte veta hur många värmeljus jag förbrukar varje dag, det är väääldigt många i alla fall. Men det är ju så himla mysigt med tända ljus ♡ 



NovaLi
Publicerat den



Klockan 21 blev vi plötsligt hundvakt till denna lilla stjärna ❤️ 
Det är ännu oklart om hon stannar över natten, det återstår att se. Hur som helst så är jag fruktansvärt trött nu och kan knappt hålla upp ögonen, så vi ska väl gå ut en sväng så hon får göra sina behov inför natten och göra oss klara för att sova. Så får vi se om hennes matte och husse hämtar henne senare eller om hon sover här. 

Godnatt! 



Idag har jag städat ut julen
Publicerat den






Dans
Publicerat den

Idag har jag fått ut väldigt mycket av två av mina julklappar. Nämligen aktivitetsarmbandet och Just dance 2016. Jag har dansat väldigt mycket idag och därmed nått över 100% aktivitet på armbandet (för tillfället är det 118%). Och så spelar ju såklart vardagsaktivitet in också som att jag gick till affären och tillbaka och städade imorse. Så mina 118% kommer ju inte alla från dansen, då hade jag fått stå hela dagen och dansa och det har jag verkligen inte kondition till ;) 
Men hur som helst så är det sketaskoj att dansa med Just dance och vilken träning det är!! Jag såg en tjej som var med i nyhetsmorgon för ett par veckor sedan, som spelade Just dance varje dag som enda träning. Det ska jag nog också börja med. Frågan är om jag skulle hålla att göra det varje dag men jag kan ju ha det som mål i alla fall. 
 
Utöver det så har jag inte gjort så mycket idag, kollade på ett avsnitt Sons of Anarchy med Mathias och nu sitter jag under en filt i soffan och fryser, med tända ljus på bordet bredvid. Jag älskar tända ljus med jag har det alldeles för sällan, ska nog börja med det oftare :) 
 
Ljuslykta som vi fick i julklapp av M's syster med familj ♥ 
 
Nu ska jag mysa vidare under filten och se om jag kan hitta något intressant på datorn. 
Tjingeling, 
 
 



Hemresa
Publicerat den

Klockan sju imorse satte vi oss i bilen för att åka till Mora. Där hoppade vi på första tåget, byte i Sala och Linköping innan vi kl 15:15 landade hemma. Så från att vi klev ut genom dörren i Malung till att vi klev in genom vår egen dörr hemma så tog det ca 8 timmar. Varav sju och en halv var på tåg, resten var väntetid. 
Ganska drygt att sitta så länge på tågen men tiden gick faktiskt snabbare än vad jag förväntade mig. Det var värt det för att få spendera en vecka i Malung ❤️ 
Avslutar med en bild från veckan och säger därmed godnatt! 





Min nyårsafton
Publicerat den

Nyårsafton, som firades i Malung hemma hos Mathias föräldrar, var underbart! 
Vi hade det så mysigt med så god mat och dryck, och mys framför tvn fram till tolvslaget. 
 
Vår nyårsmeny såg ut såhär:
 
Förrätt: Skagentoast
Varmrätt: Oxfilé med hasselbackspotatis och bearnaisesås
Efterrätt: Chokladmousse toppad med physalis. 
Det var så gott! 
 
Det blev ett nyårsfirande som passade mig väldigt bra. Jag har aldrig varit en person som festar utan jag föredrar mysfirande med trevligt sällskap. Alkohol dricker jag inte heller i några större mängder, igår slank det ner tre cider under kvällen/natten. En klunk champange också men det var inget för mig så jag gick tillbaka till mina cider :) 
Jag skulle aldrig vilja tappa kontrollen när jag dricker. Det längsta jag kommit i alkoholpåverkan är att jag blivit fnittrig och det är ju inte så farligt ;) Ett medvetet val som jag är glad över! 
 
Jag hoppas nu att detta året har mycket gott att bjuda på, nu ser vi framåt!