Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
Publicerat den

Det finns så många jag vill träffa just nu, men EN av dom är min syster som jag, om jag inte minns fel, inte har träffat sen min födelsedag som var i februari.
Saknar henne ♥



Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Publicerat den

image description

10 fakta om mig:
1. Jag har tandställning.
2. Jag flyttade hemifrån när jag var 16 och bor nu ihop med min sambo Mathias.
3. Jag gillar verklighetbaserade böcker.
4. Jag bakar världens godaste kladdkaka!!!
5. Jag är mörkrädd.
6. Jag klarar inte av att vara ensam.
7. Jag kollar på Family Guy och Simpsons varje dag, men jag hatar det, samtidigt som jag skattar åt det.
8. Jag går Vård och omsorg, inriktning Akutsjukvård på gymnasiet. Börjar andra året i höst.
9. Någonting jag vill göra innan jag dör är att hoppa fallskärm, men jag vågar inte.
10. Jag är beroende av att köpa nya skal till min iPhone 4S ;)



Ännu en ny Dag-lista... ;)
Publicerat den

Här kommer ännu en till Dag-lista. Som jag denna gången ska sköta och skiva varje dag. OM jag har tillgång till dator annars kommer det nästa dag som jag har möjlighet.
Jag börjar idag! Eller i morgon ;)
Hejsvejs!!

Här är listan:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.




Förbjuden tandläkartid och urtrist väder!
Publicerat den

Dagen började så pass dåligt att alarmet tvingades väcka mig och sambon 7.30 för jag skulle vara hos tandläkaren 9.20
Egentligen behövde han ju inte gå upp, men eftersom han är så underbar så följlde han med mig dit :)
Enligt mig tycker jag att det borde vara förbjudet med tandläkartider så tidigt. Ännu värre blev det ju av att vi vaknade upp till ett väldans dåligt väder. Men det var ju bara att ta sig i kragen och gå upp.
Väl hos tandlakaren blev det röntgen, kontroll och lite småprat om vart jag bodde och vilket som var mitt nya telefonnummer. Gick på en kvart.

Efter det åkte vi till biblioteket, jag skulle lämna tillbaka en bok och låna en ny. Ungefär strax efter tio var vi där, och upptäcker då att det inte öppnar förrän elva, så det var bara att slå sig ner och vänta i drygt en timme. Suck.
Men...tillslut slog klockan även elva och det var dags att gå in, men upptäcker då att boken jag ska låna är utlånad. SUCK.

In på affären och handla sen hem och laga mat - pasta med ost- och skinksås.
Efter att varit ute i regnet ett bra tag som även trängt sig in genom min jacka så var jag rääätt så frusen så vi båda kröp in under täcket och kollade på tv ett tag. Mys att få ligga nära älsklingen och känna värmen han utger ♥

Jag lärde älsklingen att steka ägg, men han insåg efter det att en tallrik med gröt föll honom bättre i smaken. Och jag tog mig en skål med mjölk och jordgubbar, mmm...

Vi har nu förflyttat oss till soffan, dit även täcket fick följa med ;)
Väntar på att klockan ska bli åtta så det börjar bättre program på tvn.
Nyss tittade vi på ett program med två personer som var beroende av varsin sak. Den ena tjejen var väldigt beroende av att sola solarium och gjorde det fleeera gånger om dagen, varje dag. Den andra kvinnan var beroende av att...tro det eller ej...att äta rengöringsmedel. Jag trodde det inte först, för det är ju farligt, men det var så sant som det var sagt. Fy!!
Det slutade med att tjejen drog ner på solandet och solade solarium bara EN gång om dagen, vilket jag inte tycker är så BARA.. Jag tycker att det är ganska mycket ändå, men jämfört med tidigare var det la ganska mycket BARA. Och kvinnan slutade helt att äta rengöringsmedel och gick hos psykolog.
-konstigt program, enligt mig...

Men nu ska jag försöka slita älsklingen ur spelet han spelar i.
Tjingeling,



Dagen som varit...
Publicerat den

...har varit väldigt bra måste jag säga, trots att jag varit ensam hemma några timmar, vilket jag inte har varit på ett bra tag. Vissa tänker väl kanske: ''några timmar, det är väl ingenting'', men jag tänker nämligen annorlunda: ''några timmar, hjälp!'' Men jag har mina anledningar till det och det står jag för.
Anledningen till att jag var ensam är att Mathias åkte till Linköping med hans kusin och kom några timmar senare hem med en sängstomme till oss.
Efter det ägnade vi ca 2 timmar till att skruva ihop den. Varav ett tag till att försöka hitta alla skruvarna som IKEA alltid lyckas gömma i NÅGON av alla kartonger. Men lyckligvis hittade jag dem efter ett tag inträngda i ett litet hörn av kartongen som låg längst bort. Pust.
Ja, men tillslut stod den iaf på sin plats så fint. Vi är så nöjda med den!
Bara av att vi äntligen fått tag på den och att den står där den ska stå, så känns det som att våran lägenhet börjar få den form den en dag ska landa i. Såklart finns det fortfarande saker som ska tillkomma och även saker som ska ändras på. Men det känns liksom att vi börjar få fart på det nu. Och det känns otroligt skönt :)

I måndags satte jag in resten av tandställningen, så nu är både över och underkäken fylld med räls. Det känns skönt med tanke på för varje gång jag går till tandläkaren och fixar något med tandställning så kommer jag varje gång ett steg närmare till den gången jag går dit för att ta bort den.
Men det negativa är ju att det gör så jävla ont efteråt, så jag vill härmed presentera mina nya bästa vän: Värktabletter Voltaren. Som om och om igen dämpar min smärta. Jag skänker kärlek till dig min vän ♥
Jag kämpar med att få i mig mat och bli mätt, vilket inte alltid är så lätt eftersom att jag har så ont i tänderna och inte kan tugga. Min vän gör ju inte ALLT helt bedövande!

Nu ska jag dra ihop något att äta lite snabbt och kan mysa ner mig under en filt med min älskade sambo i soffan och kolla på en film innan denna dagen tar slut och vi somnar så sött i våran säng inramad i vår nya sängstomme.

Godnatt,



Studentfix!
Publicerat den

Jag sitter hemma hos älsklingen och väntar på att klockan ska gå snabbare! En stund innan tre åker jag med hans föräldrar och hans syster med kille, till älsklingens skola, för att kolla på när han tar studenten 😃
Han är finast min älskling! ❤