STANNA UPP OCH TA IN
Publicerat den

Kan vi bara stanna upp en stund och ta in att den här jackan landade i min postlåda idag! Vet ni hur länge jag velat ha en sån jacka? Fööör länge... Och nu är den min!

Okej, tack för stunden!




SKÄMMER BORT MIG SJÄLV
Publicerat den

Bilderna är tagna av Fanny på Studio F i Västervik

Alltså kolla på dom här!
Så jäkla fina! Jag bestämde mig för att skämma bort mig själv lite och bokade en tid för att göra naglarna fina hos Fanny på Studio F, jätteduktig nyutbildad nagelterapeut!
Jag blev galet nöjd ❤️




RENOVERING
Publicerat den

Idag stod det måla lister på renoveringsschemat. (Tro mig, det var fler lister än vad som syns på bilden haha). Dock så fick jag in en spik i fingret så jag fick ta en liten paus i solen med NovaLi innan jag fortsatte med de sista listerna.
Det här kommer bli så himla bra!
Och om jag inte berättat det innan så är det min storasysters och hennes sambos hus som vi håller på att renovera, ungefär en och en halv veckas arbete senare är det snart inflyttningsklart!




EN BRA DAG
Publicerat den

Jag känner mig så tacksam när jag vaknar på morgonen och bara mår så bra. Idag är en sån dag!

Att jag började dagen med en lång och varm dusch, upptäckte att jag kommer i en av mina favoritlångklänningar igen, kan ha fyra av de fem byxor som bara legat i ett hörn i över ett år och väntat på att jag kanske en dag ska kunna ha dom (idag var den dagen tydligen), och att jag sakta men säkert börja känna mig mer bekväm med mig själv och min kropp, gjorde absolut dagen ännu bättre!

Det är en bra dag idag, jag är glad och tacksam för det jag har, det jag är och det jag visat mig själv att jag klarar av!




PAKET
Publicerat den

Häromdagen låg det tre (!!!) paket och väntade på mig i postlådan. Tre paket på samma dag har nog aldrig tidigare hänt, ja förutom på min födelsedag då kanske, men det räknas inte ;)

Ett var från H&M och det var en foundation som inte fanns i butik senast jag var i stan så jag beställde den istället :)
Ett var från Fyndiq och det var sminkborstar.
Det sista paketet var från Tombox, och månadens överraskningar var toppen :) (om ni inte vet vad Tombox är så kan ni googla ;)).