Denna värme...
Publicerat den


Alltså! Hur ska man kunna sova i denna värme? 
Jag är inte den som brukar klaga på värmen på sommaren, men på natten när man ska sova kan det väl i alla fall bli svalt eller? Hur mycket begärt är det egentligen? ;) 
Inatt är jag och lillebror hundvakt, så vi sover borta. Det är ju i alla fall tur att lilla NovaLi vill hålla mig sällskap, eller hon sover men hon ligger ju hos mig i alla fall ;) 

När jag ändå är inne här så kan jag passa på att också berätta att jag hade en superbra midsommarafton igår med Kenneth, Isak, mormor och morfar, med god mat och dryck, kubbspel och en himla massa skratt! 


Tårtan som jag bakade som bestod av vit chokladpannacotta, lemoncurd, jordgubbar och blåbär. Så god! Och fin med om jag får skryta lite ;)  



Skolavslutning och student
Publicerat den


Igår var jag på min lillebrors skolavslutning på morgonen/förmiddagen. Han slutade sjuan, så jag börjar känna mig lite gammal ;) 
Efter det hann jag bara hem och vända så var det dags att åka in till stan för Filips student! 
Det var en väldigt hektisk dag, men så rolig :D 



Vilken jäkla otur
Publicerat den


Häromdagen exploderade min smoothiemaskin så det är bara att sätta igång att måla bort blåbärsfläckarna som blev i taket. Det krävs ett antal lager färg så det kommer ta ett tag. Vilken otur alltså, haha ;) 



Stolt
Publicerat den



Jag ville bara titta in här o ge ett litet livstecken eftersom jag inte uppdaterat på ett bra tag, men nu vet ni - jag lever! 
 
Det har varit så hetsigt i skolan på senaste tiden så jag har faktiskt behövt prioritera det och när jag väl fått en stund över så har jag behövt vila! 
Det har varit en riktig helvetestermin för mig, jag har mått riktigt dåligt och har sovit fruktansvärt dåligt nu i några månader. Jag är så utmattad och visste inte riktigt om jag skulle klara terminen ut utan att gå in i väggen. 
Men nu har jag fått mina betyg för de fyra kurser jag läst denna termin och allt slutade med tre stycken D och ett E. Hur stolt och lättad tror ni att jag är? Otroligt! Så skönt att veta att allt mitt slit denna termin, trots alla motgångar, ändå har gett resultat. Jag var så ledsen i slutet av förra veckan för att jag inte skulle klara kurserna, men jag klarade mig till och med över E och det förväntade jag mig absolut inte. 
Detta är mycket tack vare min underbara historielärare som peppat mig igenom hela den här jobbiga terminen, utan honom så hade jag nog gett upp redan i mars. 
 
Nu har jag sommarlov och det känns så skönt. Jag kommer inte att jobba något som det ser ut nu och jag kommer därför få leva väldigt snålt men jag behöver verkligen vila upp mig nu så det tar jag! 
 
I höst tar jag nya tag med nya kurser men nu ska jag vila upp mig i sommar! 
 
Jag ska dessutom försöka uppdatera här mer nu :)