Söndag 18 mars 2012
Publicerat den

jag ska sätta en lapp i pannan som påminner mig om att blogga.. hmm -.-
men hur som helst - jag har spenderat två helger i rad nu hos älskling. fast det var meningen att jag bara skulle varit där förra helgen, men han beställde biljetterna till mig på fel datum, alltså datumet för denna helg, så jag fick åka denna helg också, men det var ju bra egentligen eftsm jag fick åka två gånger då :)
Men nu är dem två helgerna slut och jag är inte på samma plats som honom längre, vilken svider så mycket i mig :(

Nu är det en väldigt jobbig tid. En av de mest omtänksamma och snälla personerna jag vet, lämnade oss nämligen igår kväll. Jag tar det väldigt väldigt väldigt hårt, då jag sååå gärna velat åka och hälsa på honom och det var väldigt viktigt för mig, då jag visste att han var sjuk och ingen visste riktigt hur långt han hade kvar. Det gör så fruktansvärt ont i mig att jag inte hann åka dit och träffa honom en sista gång!
Det är så orättvist att så goa personer ska behöva drabbas av svåra sjukdomar och att det går så långt att man tas bort från livet!
Men jag vill bara tacka för alla de åren jag fick med dig, vi älskar dig! Du kommer alltid vara oss nära för i våra hjärtan bor du alltid kvar! Vila i frid fina J ♥