Pausar och kikar runt!
Publicerat den

Hejsan... Skulle bara kika in här en snabbis och upplysa om att jag på obestämd tid för tillfället bloggar på jezebelwe.blogspot.se 
Anledning till det: Tittar runt lite på olika bloggsajter, hur dem fungerar och vilken som är bäst. 
Så in och läs där istället, är ni gulliga! 
Tjingeling 



Riktig slappardag!
Publicerat den

Idag har det varit en väldigt lugn dag & jag och älskling har bara slöat oss i sängen framför några filmer. Rätt skönt!
Men i morgon blir det annat, då ska jag nämligen ta med honom på äventyr. Överraskning väntar!
Han är jättenyfiken och frågar hela tiden vad det är vi ska göra och vart vi ska. Han spekulerar så och försöker klura ut vart färden bär i morgon, och vad det är som väntar! Men det får han ju inte veta förrän vi är framme ;)
Det enda jag har sagt är att vi ska vara klara till kl 9 ca, i morgon. Efter det är det bara att följa med ;)

Jag börjar bli riktigt trött, trots att jag sov ut imorse...till halv tio(?) om jag inte minns fel. Men hursomhelst så är jag trött och somnar nog snart, så säger godnatt nu :)




2013!
Publicerat den

Jag skulle bara kika in och önska alla ett gott nytt år och en god fortsättning på det nya och hoppas att det blir ett bra år!

Sista tiden av 2012 var inte det perfekta för mig. Haft en svår tid ett tag och mycket att tänka på. Ett svårt beslut ska tas av mig nu i januari och det kan leda både till det bättre och det sämre i mitt liv. Men jag hoppas att 2013 blir ett bra år och att allt fixar sig med detta snart..

Däremot var gårdagen perfekt. Spenderades med älskling. Vi åt god mat, åt chips och godis, drack pommac och åt ost och kex. Och så kollade vi på film - The Change-Up. Riktigt rolig film :)

Idag ska vi bara slappa har jag tänkt,
Men ha det bra
Tjingeling