klockan bara sprang iväg, men najs kväll/natt! (:
Publicerat den

blev film och massa tvspel med cazper o emelie. grymt sa grisen (cazper)! ;p
nu tänkte jag gå och lägga mig trots att jag inte är ett dugg trött. tittar ut genom fönstret och det är ljust ute? ;o mitt i natten, typ kl tolv halv ett, tänkte jag. varför är det så ljust nu? ;o
kollar på klockan och den visar 04.05 !!
Dags för sängen kanske?!
Varför har jag inte ens blivit trött ännu? ;o
förhoppningsvis somnar jag när jag väl lägger mig ner i sängen. så jag slipper ligga vaken länge. nice att jag vänt dygnet nu då -.- inte det smartaste draget på bara en helg, annan femma på sommarlovet när man har goooooooood tid på sig att vända tbax det.
men men, inget jag kan ändra på nu.. får göra mitt bästa i helgen och lägga mig och sova skaplig tid.
ska paddla i skolan på måndag, så det gäller att vara pigg då!

förresten, jag hatar alla dessa myggjävlar -.-

godnatt, eller godmorgon eller vad det blir ;)
nu går jag och sover iaf..

hejjjjjjjjj,




galet, så galet ;>
Publicerat den

hallå hallå!
idag har jag varit i skolan, allt har rullat på som vanligt.
jag är så enormt genomförkyld så det är helt galet -.-
hela eftermidda´n imorgon är det ''orientering på okänd mark'' som dom kallar det.
men jag får inte vara med, vilket inte kommer uppskattas så mycket i skolan, men de får ju bara ta det helt enkelt, finns ju inget mer att göra, sålänge de inte trollar bort min förkylning, och det kan dom ju inte ;)
men egentligen är det ganska synd, för jag är osäker på om jag behåller mitt betyg eftsm jag inte är med, men jag kan ju inte göra ngt åt det :/
får väl förhoppningsvis hjälpa till med ngt annat imorgon, hoppas det blir ngt kul :$

har kommit på att det är ngt speciellt varje vecka nu fram till sommarlovet.
v21 (denna vecka) - orientering hela eftermidda´n, torsdag.
v22 - lediga torsdag, fredag.
v23 - lediga måndag.
v24 - niornas avslutningsmiddag, onsdag. avsluningsdag, fredag.
& så är det ngn allaktivitetsdag någon dag i någon av veckorna med, men är osäker vilken dag, men jag tror det är ngn gång v24, kanske måndagen. eller jag har ingen aning!
det är även ngn dag som niorna ska åka någonstans och göra någonting, typ bada, eller vad det var. kan vara torsdagen v24, men är inte säker.
men det jag ville säga var att det är ngt speciellt varje vecka fram till sommarlovet. nice ju! ;>

men jag ska gå nu, hörs då..

hejjjjj,




jag blir galennnnnn......
Publicerat den

nu var det några dagar sen jag skrev här.. var sjuk i fredags, orkade inte skriva ngt då, och i helgen har jag varit i motala och målat mitt rum. och där hade jag inget internet till min dator. så kunde inte skriva ngt då.
men nu skriver jag trots att jag inte har ngt att skriva om egentligen..
men asså jah tror jjag blir helt galen.. försöker lägga in massa musik på mobilen men inget vill samarbeta med mig idag -.-
blir rätt så irriterad !
men men, sitter i sängen och lyssnar på bra musik som jag just återupptäckt :)
ska försöka hitta ngt kul att göra, på datorn.
studiedag imorgon ju, så jag kan ju sitta uppe ett tag, och sova hur länge jag vill imorn :D
är inte ens trött än..

i sommar ska jag åka till gröna lund med bästa syster och kanske ngn mer? ;) ska bli roligt.. hoppas hon inte inte ändrar sig, som förra året när vi skulle åka till gröna lund -.-

men nu ska jag hitta på ngt,

hejjjjjj,




Några bilder från RixFM Festivalen 2010
Publicerat den

Här kommer det några bilder från RixFM Festivalen, i Norrköping!



snart ett år sedan ju, men jag är lite seg med allt, så därför bilderna kommer nu xD haha..
men dessa bilder är bara några få, tog över 800 bilder den kvällen.. Men detta är iaf en på varje artist :)

snart är det dags igen, i augusti, antar jag. har inte riktigt bestämt mig än vilken stad det blir att dra till, det beror ju på vilka artister som kommer dit också :) får se, och om det blir flera än en stad, är mycket möjligt ;P
någon som hänger med på en förhoppningsvis finfin kväll? ;D



hallåå?
Publicerat den

jag har bott i min lägenhet sen mars 2009, vilket betyder att jag bott här i lite mer än två år.
jag ska därmed erkänna att jag aldrig trivts i lägenheten på dessa två år.
det har ju sina anledningar också;
1. Lägenheten är konstig,
2. Det kommer in äcklig lukt i ventilationen(stavas?) på något vänster, så det luktar xtremt illa i ett liiitet rum på nedervåningen. Och iom att rummet är litet och att det kommer in så pass mycket äcklig lukt där, så blir stanken dubbel, jämfört med om rummet skulle varit större.
3. Vi är fyra pers som delar på en trea. Vi är alltså på varandra hela tiden, så ingen av oss får knappt någon ensam tid. Vilket suger!
4. Det finns bilister och mopedister som inte har respekt för andra (på t.ex. sena kvällar, mitt i nätterna, tidiga mornar) då de kör förbi utanför fönstret och gasar på som om de tror att det inte hörs ett dugg. Hallå där? Vart försvann respekten för andra människor? Nähe, den kanske inte ens existerar?
Vill bara passa på att tillägga att mitt fönster ligger nästan precis vid vägen, och när dessa lägenheter byggdes, hade ingen hört talas om ljudisolering -.-
5. Nog för att jag älskar musik, och typ lever på det xd - så betyder det inte att jag vill lyssna på musiken som kommer från nästa kvarter -.- Sänk ljudet eller bara stäng av skiten!
Jag skulle kunna räkna upp ett par till, men jag orkar inte!

Ursäkta om jag är lite arg, men det är tillåtet. Jag blir väldigt irriterad när man inte kan ha respekt för andra personer, som kanske vill sova i lugn och ro. Men det är tydligen något som folk inte fattar -.-



sitter i sängen och lyssnar....
Publicerat den

sitter i sängen och lyssnar på musik. har lillebrorsan bredvid mig som kritiserar musiken jag lyssnar på -.-
jag ska nog ge igen, när han minst anar det ;)

jag blir helt galen för att alla ord man ska kunna förklara på Sh i skolan, inte ens finns att hitta i en ordbok. är det inte meningen att man ska kunna hitta ord man vill ha en förklaring på, i en ordbok?
och kartan jag ska kunna till på onsdag är så slarvigt gjort, så jag inte ens kan se vart siffrorna är utskrivna, och så är de utskrivna lite huller om buller så vissa går över landgränserna, så jag inte ser vart länderna slutar -.-
men jag har iaf skrivit ut länderna nu, och om dom inte är rätt, så ska jag kRäva en tydligare karta.
ja, finns mmycket att irritera sig på -.-

Men jag är så otroligt glad samtidigt, så jag nästan gråter :') ♥




bla bla bla
Publicerat den

är just hemkommen från norrköping .
sitter i min säng och lyssnar på den otroligt jobbiga låten, Om sanningen ska fram - Eric Amarillo, som är året sommarplåga.
ärligt talat tycker jag att den är jobbig, men jag kan olyckligtvis inte sluta lyssna på den. och den sätter sig som en fästing på hjärnan -.-
men slänger upp en länk till den, så kan ni ju lyssna om ni vill ha den på eran hjärna ett tag framöver, eller bara strunta i att klicka xd
ERIC AMARILLO - OM SANNINGEN SKA FRAM

hejjjjjjjjjj,




det lider mot sitt slut..
Publicerat den

sitter i motala, åker hem imorgonm ganska tidigt. efter frukosten redan, för vi ska förbi pappa som det var jättelänge sedan jag träffade. ska bli kul :)
jag känner konstigt nog, nu när skolan snart slutar och flytten till motala dra igång, att jag kommer tycka att det kommer bli ganska tråkigt. roligt att flytta hit på vissa sätt, men inte alla sätt, som jag känt förut. känns konstigt.
vill inte flytta från mina kompisar, vi har våra dåliga stunder ibland, men jag kan inte säga annat än att dom är helt underbara. alla vänner har dåliga stunder förr eller senare.
jag vill flytta, men precis när sommarlovet börjar, drar jag, och jag känner inte en enda kotte i motala, förutom familjen. kommer väl bli trist i början, men ordar det sig inte efter en -två veckor, drar jag till mormor & morfar eller maria & mina kusiner istället ett tag. för att kunna vara med mina kompisar. överlever inte sommarlovet utan kompisar! ALDRIG!
får ont i magen av att grundskolan tar slut om typ 34 dagar.. woups!
nu ska jag ner och kolla på tv. eurovision song contest börjar ju snart, dom små krypen kommer sitta fastlimmade i soffan, och även mamma och janne antar jag.. så jag hänkar väl :)
HEJA ERIC ! :DDD
kan ni vara gulliga att smsaaa? ;> (a)
hejjjjjjjjj,



idag är jag sjuk
Publicerat den

idag har jag varit hemma från skolan, för jag mådde inte bra imorse. hade ont i huvudet och massa sånt shit -.-
men imorn är jag igång igen!
var nere på vårdcentralen och tog blodprov idag. ajaj. fast jag är van nu!
annars har jag inte gjort så mycket idag, cyklade bort till mormor och morfar och pumpade hjulen på cykeln och morfar gjorde min klicka lite mindre så att den nu passar på min arm :D Äntligen!
skrev ju inget inlägg igår. men vi var på studiebesök hela dagen, och gick och gick och gick och så vidare. vi stog upp heeeeela tiden, satt typ vid tolv då det var lunch, sen samma sak igen, gick och gick och gick och så vidare -.-
sjukt jobbigt, och jag har så fruktansvärt ont i hela kroppen. i lördags var jag, mamma och isak i simhallen i oskarshamn och då fick jag ont i kroppen för det,  vi åkte rutchkana (stavas?) typ hela tiden, skiiitkul.. i söndags var vi hemma hos isak och hans pappa och då körde jag runt på fyrhjulingen på åkern och körde som faaan, och då fick jag ont för det istället, hahah xD men det var sjuuuukt kul :DDD
nu ska jag nog kolla på gårdagens avsnitt av big brother, sen blir det väl att sova, så jag kommer upp imorn !

hejjjjj,




Ligger i sängen och är fortf sjuk...
Publicerat den

ligger i sängen och är fortf sjuk så blir hemma från skolan idag.
precis kollat klart på big brother -avsnittet från igår. eftsm vi inte har tv11 så måste jag kolla på det på datorn och avsnitten kommer ju upp på deras hemsida dagen efter de har sänts på tv.
nu är det inte lika varmt i mitt rum som det var inatt, nu fryser jag istället -.-
men nu ska jag gå ut i köket och iaf försöka få i mig lite frukost, sen ska jag ligga i sängen och försöka hitta ngn bra film att kolla på.

hejjjjj,




-.-
Publicerat den

ligger i sängen för jag tänkte sova så jag blir frisk snart, men nej. det gick tydligen inte -.-
har haft nationellt prov idag. i matte. efter det gick jag hem för jag mådde skit, vilket jag gör nu med.
i mitt rum är det äckligt varmt just nu, eller så är det bara jag som tycker det för att jag är äckligt sjuk.
men jag pallar seriöst inte resa mig upp för att öppna fönstret, då blir det för kallt istället. allt ska va så svårt -.-
jag är så trött, men kan inte sova. jag har ont i magen, riktigt ont i magen, men har ingen som helst matlust.
det enda jag har ätit idag är en tallrik yoghurt o en macka till frukost och några få plättar vid typ kl sex. plättarna tröck jag i mig bara för att jag var tvungen att få i mig ngt, men hade då ingen matlust heller, så fick inte i mig så värst många.
nä, nu orkar jag inte skriva mer, ska nog gå ut och lägga mig i gräset för att det inte ska vara så varmt. eller!
det är iaf inte så stor sannorlikhet att jag släpar mig iväg till skolan imorn.

hejjjjj,




kom precis hem från skolan
Publicerat den

kom precis hem från skolan och jag är helt genomblöt för det regnar och snöar ju ute så förskräckligt -.-
mina skor som i vanliga fall är ljusblåa, är nu mörkblåa -.-
nu ska jag äta, ska göra VARM CHOKLAD!!!
imorgon vill jag inte gå till skolan om det ska hålla på såhär ute -.-

skriver senare,
hejjjjj!




godnatt
Publicerat den

inget inlägg igår, för att jag kollade på big brother hela kvällen, och klockan ett då jag kollat ett antal avsnitt var jag så trött, så jag bara la ifrån mig datorn och pang - boom, så sov jag !
hade då ändå tre avsnitt kvar, som jag precis kollat klart på nu.
idag har det varit studiedag, skönt. även att det precis varit lov i en vecka. tycker för övrigt det är en ganska konstig dag att sätta en ledig dag på. först lov i en vecka, går till skolan på måndagen, sedan ledigt tisdagen, och så fortsätter skolan sedan som vanligt onsdag och framåt.
inte för att jag vill att det ska framstå som att jag klagar för att lediga dagen sattes in konstigt såhär efter lovet, tycker egentligen bara att det e skönt med lediga dagar då och då, ju oftare desto bättre. vilken dag det än faller på.
men skitsamma, lediga dagar är alltid bra.
förresten så är väl studiedagar till för att STUDERA? -som det låter på namnet STUDIEdag.. vilket jag inte gör på sådana dagar, jag tar det bara lugnt och vill helst inte ens tänka en skvätt på skolan eller ens se den. då det sistnämnda är ganska svårt ibland, eftsm jag bor rätt så nära skolan och vart jag än vänder mig så kommer jag att passera skolan hur eller hur -.-
men idag har jag inte sett skolan faktiskt, har varit hos mormor och morfar. har ätit där och kollat på film.
sen fick jag skjuts hem, för det SNÖADE ute ;O hur gick det till? ;O
alltså ursäkta, men vi befinner oss faktiskt just nu i maj månad då snön inte ens hör till på låånga vägar. det är helt otroligt vilken dålig tajming. som om vi inte har värstingvintrar med snö som om vi vore på isbjörneland ;O

men imorgon är det skola igen så nu ska jag sova, är sååååå trött och det känns som att jag har feber och sånt shit nu, så jag ska försöka friskna till under natten, hoppas jag.
godnatt,




trist söndag -.-
Publicerat den

kan ju då börja med att skriva att anledningen till att jag inte skrev ett inlägg igår kväll, som jag skrev på dagen igår, var för att mitt veckosurf på det mobila bredbandet tog slut mitt i allt och jag pallade inte ge mig iväg till affären för att köpa nytt, eftsm vi ändå skulle åka från motala idag, så mycke pengar har jag inte så det bara e fritt fram och köpa det jag vill ha.
men som sagt, idag åkte vi från motala. det har varit en ganska så bra vecka, och lov för den delen, om vi bortser från vissa saker som var mindre bra och ibland väldigt skitdåliga, då jag bara ville stänga in mig och inte gå ut från rummet.
men annars har det varit en rätt så bra vecka och lov iaf. det är ju bra!
för övrigt har det varit en trist söndag idag, alltid tråkigt att åka från motala iofs.
städade rummet när vi kom hem. nöjd, tjuhuu..
förresten, jag fick ett par skor av mamma då vi stannade till i Linköping. Där vi också traskade in på IKEA och köpte oss ngt att äta, för vi båda var vrålhungriga.
Påväg ut från IKEA fick mamma idén att köpa varsin mjukglass, och tackar man inte nej till (inte jag iaf) när man ändå blir bjuden.
igår var det valborg, och vi gjorde egentligen ingenting speciellt. brukar ju alltid, varje år, hänga med folk vid brasan, men pallade verkligen inte att göra ngt igår, så vi åkte bara in till Linköping och kollade på motorcykelkortegen, eftsm mamma och janne e galna i sånt, så jag hängde med där för att jag inte hade ngt annat och göra hemma, eftsm veckosurfen va slut och allt..
men även att vi inte gjorde mycket mer än så, blev det en gaaanska lyckad dag iaf. hoppas ni alla andra också hade en bra kväll/natt !
imorgon börjar skolan igen, vilket är tråkigt.
men iom att det är första maj idag så känner jag lite hopp nu, skolan slutar snart och ännu bättre att jag slutar nian och slipper grundskolan, och går vidare upp till gymnasiet i höst, i hopp om att det ska bli bättre, roligare och mer trivsamt där. det hoppas väl alla, antar jag.

Men nu har jag inge mer att skriva,
tjingeling,