trist söndag -.-
Publicerat den

kan ju då börja med att skriva att anledningen till att jag inte skrev ett inlägg igår kväll, som jag skrev på dagen igår, var för att mitt veckosurf på det mobila bredbandet tog slut mitt i allt och jag pallade inte ge mig iväg till affären för att köpa nytt, eftsm vi ändå skulle åka från motala idag, så mycke pengar har jag inte så det bara e fritt fram och köpa det jag vill ha.
men som sagt, idag åkte vi från motala. det har varit en ganska så bra vecka, och lov för den delen, om vi bortser från vissa saker som var mindre bra och ibland väldigt skitdåliga, då jag bara ville stänga in mig och inte gå ut från rummet.
men annars har det varit en rätt så bra vecka och lov iaf. det är ju bra!
för övrigt har det varit en trist söndag idag, alltid tråkigt att åka från motala iofs.
städade rummet när vi kom hem. nöjd, tjuhuu..
förresten, jag fick ett par skor av mamma då vi stannade till i Linköping. Där vi också traskade in på IKEA och köpte oss ngt att äta, för vi båda var vrålhungriga.
Påväg ut från IKEA fick mamma idén att köpa varsin mjukglass, och tackar man inte nej till (inte jag iaf) när man ändå blir bjuden.
igår var det valborg, och vi gjorde egentligen ingenting speciellt. brukar ju alltid, varje år, hänga med folk vid brasan, men pallade verkligen inte att göra ngt igår, så vi åkte bara in till Linköping och kollade på motorcykelkortegen, eftsm mamma och janne e galna i sånt, så jag hängde med där för att jag inte hade ngt annat och göra hemma, eftsm veckosurfen va slut och allt..
men även att vi inte gjorde mycket mer än så, blev det en gaaanska lyckad dag iaf. hoppas ni alla andra också hade en bra kväll/natt !
imorgon börjar skolan igen, vilket är tråkigt.
men iom att det är första maj idag så känner jag lite hopp nu, skolan slutar snart och ännu bättre att jag slutar nian och slipper grundskolan, och går vidare upp till gymnasiet i höst, i hopp om att det ska bli bättre, roligare och mer trivsamt där. det hoppas väl alla, antar jag.

Men nu har jag inge mer att skriva,
tjingeling,







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo