urusel på att uppdatera bloggen!
Publicerat den

jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera bloggen. erkänner det själv innan någon annan säger något om det..
jag har faktiskt en anledning till det - jag har väääldigt mycket att göra nu (fast jag inte gör mycket alls, kan det verka som). men om man inte är INNE I MIN KROPP, så vet man inte hur stressad jag känner mig inför allt och inget just nu.
snart en vecka avklarad i skolan. det har väl gått bra, men jag vill inte läsa engelskan. det är en kurs som alla ska läsa, men i mina drömmar skulle jag hemskt gärna vilja välja bort kurs(jäveln).
det känns lite overkligt att jag börjat gymnasiet, känner mig inte så pass gammal så att jag påbörjar en utbildning och om tre år, ska ut och jobba PÅ RIKTIGT. att jag då är en vuxen människa som så småningom ska flytta hemifrån och skaffa ett liv och ta hand om mig själv heeeelt ensam. ta tag i saker heeeelt ensam. ingen som säger åt mig att göra si och så. bestämmer allt själv och så. träffa någon som jag förhoppningsvis ska leva med (om jag inte träffat någon inom tre år), skaffa barn osv. oookej, lite för långsökt kanske, men det är ju sant :o
just nu känns skolan riktigt stressande, fram och tillbaka, upp och ner, hit och dit. hittar inte, eller jo jag hittar till mitt skåp och till VO11's klassrum (men bara från vissa ställen :o

nu ska jag kolla på true talent som börjar om några minuter, och sedan göra mig redo för sängen (men brukar inte komma i säng förrän elva, absolut INTE BRA när det är skolan dagen efter. upp tidigt imorn - börjar skolan 8.10 på fredagar -.- trött bellus! :o

tjingeling på er folk och även ickefolk (om dessa existerar som läsare på min blogg ;))



okej, några timmars sömn om ett tag och sen kör vi? waaaaah ;/
Publicerat den

mh, jag är sjukt nervös inför morgondagen då skolan börjar. frågan är om jag längtar?
okej, detta blir nog mitt livs kortaste inlägg, men bara kika in för att berätta att jag börjar skolan imorn. hmm, jaja inte så intressant, skitsamma. jag kan inte skriva ens, ont i magen för att jag är nerös. blää!
kanske gör några timmars sömn susen? vaknar imorn och är peppad inför dagen som kommer? förhoppningsvis. hur stor är chansen? liten?! äsch, det blir bra! eller?

ska spela wii med brorsan nu ett tag, sen titta på tv, sitta vid datorn eller vadsomhelst! sen ska jag sova, om någon timme eller två.
godnatt, när det än blir.
tjingeling



står ensam kvar....eller?
Publicerat den

den största rädslan jag hade inför flytten till motala, var att jag skulle förlora vännerna.
''- nejdå, det kommer du inte göra!'' var reaktionerna jag fick.
okej, det kändes bra att mina vänner försäkrade mig om att jag inte skulle förlora dem.
''- kanske, men du får nya vänner på gymnasiet i höst'' var en annan reaktion jag fick.
hm.. det kändes väl inte sådär jättebra att höra. jaja, jag vet att jag får nya vänner på gymnasiet i höst, men tack för att inte tänker vara vän med mig längre, för det :o
vissa sa att det är för långt mellan oss. jaja, 11 mil eller vad det är - det är ju jättelångt. visst! det tar ungefär 1 timme och 40 minuter att åka, men vem vill slösa bort nästan två timmar av sin dag för att åka och hälsa på sin kompis? det är ju alldeles för onödigt. jaja! alla har väl olika åsikter om det, men jag kan ju tillägga att jag har åkt till överum & tillbaka, fyra gånger i sommar, vilket blir totalt ungefär 16 timmar av mitt sommarlov som jag spenderat på buss, tåg eller bil. vet ni varför jag offrade så många timmar av mitt sommarlov? jo, för att jag ville träffa mina vänner och min släkt som bor i överum.
är det så mycket begärt att offra ungefär två timmar (+2 tillbaka) för att träffa mig? det tycker inte jag, men som jag skrev förut - alla har ju olika åsikter om det.
jag har hört några som klagat över att deras sommarlov varit trist och så, även att det haft tusen kompisar de varit med under hela sommarn (dock inte någon av mina vänner). tänk på mig som inte har en enda att vara med i motala, för att jag är nyinflyttad och jag är ingen som går runt på gatorna för att ragga kompisar, icke!
mitt sommarlov har inte varit så värst bra heller, förutom liseberg och när jag åkt till överum, då jag varit med högst 4 kompisar, under hela sommarn. och några som man bara sprungit på på gatan och så sagt hej och lite bara.

jag vet att det är en person som ska komma till mig någon gång iaf. när vet jag inte, men någon helg framöver.
det är 6-7 som sagt att de ska komma till mig under sommarlovet, vissa har t.o.m lovat att komma under sommarlovet. hur många dagar är det kvar av sommarlovet? 2, (räknat med idag). hur många har kommit till mig? ingen.
___________________________________________________________________________________________
jag vill tacka ellinor för att du stått ut med mig denna sommar när jag varit i överum. betyder enormt mycket
___________________________________________________________________________________________
och så vill jag säga att jag inte skrivit några namn i detta inlägg, så ingen kan ta åt sig och bli sura på mig. och är det så att någon tar åt sig, så varsågoda, det är erat val. jag har inte bett någon att ta åt sig något av detta!
det enda namnet jag har skriit är ellinor, och det är ju då meningen att hon ska ta åt sig av det jag skrivit om henne ♥



en vecka...!
Publicerat den

shiiit, kände på mig att det var några dgr sen jag bloggade. jomenvisst, det var det ju - inte bara ett par dgr, utan en vecka och en dag. ojoj.
å andra sidan har det väl inte hänt så mycket intressant som skulle få er att häpna. inte för att jag kommer ihåg mycket av vad jag har gjort den senaste veckan, men jag kan göra ett litet (o)intressant försök och berätta det jag kommer ihåg.
tisdag, förra veckan - i fredags umgicks jag med pappa, som jag då inte hade träffat sen min födelsedag, som inträffar i februari varje år. anledningen till den långa perioden mellan våra möten, är att han jobbar långt ifrån mig, och har gjort det nu i flera månader. trist, tycker jag. menmen.
fredag - måndag har jag inte gjort något speciellt. igår (tisdag) var vi på liseberg och shiiiiit var kul det var :DD kom hem ungefär kvart över två inatt och jag vaknade strax innan tio. blää, va lite jag har sovit. eller sju och en halv timme blev det ju typ, men aaalldeles för lite för mig -.-
idag ska jag ta det så lugnt jag bara kan.. snart börjar skolan ( på måndag) och jag vill typ bara sjunka genom marken, för jag vill inte börja skolan :o men jag hoppas det blir bra!
nu ska jag leta tillbehör till nagelförlängning ;p
hörs kanske senare ikv.
tjingeling



''känner dina andetag, fast du inte är kvar''
Publicerat den

i fredags var vi och hämtade mobilen, sååå nöjd :D
i lördags var en av de bästa kvällarna på länge. det var några band som spelade på en scen en bit bort från vårat hus. så gick dit och lyssnade lite på musiken. chill. gick hem igen efter ett tag, tog vägen genom stranden åååååh det var jättefint där mitt i solnedgången ♥ och jag satte mig på altanen och hörde fort livemusiken jättetydligt. jag klagade inte på något den kvällen, helt underbart ♥
i söndags regnade det hela dagen. fy. men egentligen behövdes det nog, vart soligt jättelänge nu. hade ont i huvudet igår och mådde illa. ville bara sova hela dagen.
på kvällen kollade jag på 'blue valentine'. den var sorglig, shiiet vad jag grät i slutet.
idag är hyffsat bra väder, trots regnskuren som kom nyss, men försvann lika fort. men det blåser ganska mycket så det är rätt kallt tycker jag. håller mig inne idag också.
jag och brorsan sitter i soffan med varsin dator i knät och musiken på mtv i bakgrunden (y)

Beyoncé - Best thing I never had
jag brukar inte gilla hennes musik eller ens lägga tid att lyssna. men denna låten älskar jag! ♥

tjingeling



ONSDAG!
Publicerat den

har stängt in mig på mitt rum med lurarna på med hög musik. läser en smskonversation från igår/inatt, den gör mig sjukt glad (a)
jag längtar till fredag, då vi ska hämta mobilen, wiiiiiie ♥
känner att mitt liv har vänt på sig en del. åt det lite bättre hållet - som tur är. självklart har jag mina dåliga dagar, dock fortf ganska ofta, men det finns saker (och även personer) som gör min dag värd att le åt. t.ex; smsen jag fick igår/inatt ♥ & att jag köpt ny mobil :) osv..

chris medina - what are words
petter feat veronica maggio - längesen
sugarland - stay
sonja aldén - du är allt
molly sandén - det finaste någon kan få
molly sandén - mitt liv är mitt
linn eriksson - en sång från hjärtat
veronica maggio - snälla bli min
simon ericsson - brustet hjärta
medina - sagoland
LAZEE feat APOLLO DRIVE - calling out
rascal flatts - what hurts the most
christina aguilera - beautiful
coldplay - fix you
petter, ison & fille och mogge - för alla dom
ticko - du är
fonky fresh - tänk alla gånger

'what are words if you really don't mean them when you say them'



tänk att sms kan göra en så glad :D
Publicerat den

idag har jag inte gjort någonting, snacka om att jag har tråkigt om dagarna, blir heeelt gaaaaaaalen -.-
är inte lika förbannad idag som jag var igår, idag är jag glad :D

just nu sitter jag i soffan och kollar på 2 ½ män och smsar ;D
oh shiit va jag är glad, av olika anledningar ;) hihi

äsch nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla på tv...och så ;D
tjingeling ;*



ALLVARLIGT TALAT!!
Publicerat den

jag har läst igenom en blogg och läste inlägg som gjorde mig förbannad. inte pga det personen skrev, utan det var andra som klottrat onödiga ord på hans ytterdörr. och även personer som gett honom kommentarer som var så idiotiska. personen som äger bloggen är homosexuell och vad är felet med det egentligen?
jag har ingenting emot andra människor, men däremot har jag svårt för personer som absolut inte har någon respekt för andra människor.
att göra något mot en person som kan upplevas kränkande eller diskriminerande för personen i fråga är fel, väldigt mycket fel.
Eller att ge ifrån sig en kommentar som är långt ifrån genomtänkt, som upplevs på samma sättt, är också sååå fel.
Att döma någon för ens läggning är så grymt idiotiskt. Låt folk vara honosexuella om det är vad de vill. Det är ingenting fel med det!
Samma sak som heterosexuella, bara att det är en kille och en tjej & honosexuella är två av samma kön. vad spelar det för roll. alla behöver väl inte vara lika. det är människor i båda fallen, bara att det är olika eller samma kön. alla gillar olika, och det borde respekteras.
jag har inte hört talas om någon homosexuell som ser ner på eller kränker heterosexuella för att det är olika kön som är med varandra.
alla har olika åsikter och det är klart man ska stå för sina egna åsikter, men man behöver inte se ner på någon för det eller kränka en person. det är bara onödigt.
jag skulle inte vilja vara tillsammans med en tjej, just för att jag inte har den läggningen, jag är intresserad av killar och så är det.
låt oss ta en homosexuell kille. han är inte tillsammans med tjejer för att han inte har den läggningen, han är intresserad av killar och så är det. det är samma sak, bara att det är olika kön.
såklart ska man respektera att man tycker olika också om saker och ting, men tycker man illa om (i det här fallet) vilken läggning man har, så kan man lika gärna hålla det för sig själv. man behöver iaf inte peka ut en eller flera speciella personer och därmed kränka och se ner på personer.

ibland blir jag faktiskt imponerad av mig själv att jag ändå består av en del kloka ord att dela med mig av. även om alla inte tycker som jag!



känslan av att veta att man snart klickar på en ny mobil (a)
Publicerat den

jag och mamma har precis varit på elgiganten och beställt ny mobil. mitt liv fick lite av en ny vändning ;)
igår kväll var jag jätteledsen av olika anledningar, idag är jag superdupermegaglad ;D fast jag är fortf ledsen pga det igår :( men ibland måste men tänka på allt det positiva ist för det negativa - även att det ibland inte går hela vägen.
på fredag är det tänkt att mobilen ska komma in till affären, så ska hämta den då :D kunde bli senare sa han, men jag hoppas det blir på fredag!
nu ska vi snart äta, grillat. jag är inte förvånad. grillat är gott, men jag börjar tröttna på det lite -.-

jag är lite smått irriterad som kommer bryta ut i fly förbannad för minsta lilla, känner jag. shiit!
skitsamma, nu ska jag leta saker till mobilen,
hejj



fastnat i soffan framför MTV och bloggl...
Publicerat den

fastnat i soffan framför MTV och bloggläsande. det var några dagar sen jag var inne och checkade bloggarna jag följer på bloglovin, så det hade hunnit bli en del olästa inlägg, nämligen 245. jag har läst vartenda ord i varje inlägg och kommer även fortsätta med det till alla är lästa. för tillfället har jag 178 kvar. tar just nu en paus, får ont i ögonen x) haha.
nu är jag lite sådär jättemegasuperglad, för jag ska beställa en telefon, shalala :'DDD
south park började nyss, byter kanal fort som ögat! puuh, det suger verkligen.
nu ska jag kolla upp mina pengar på kontot, be mormor föra över mina pengar som finns hos henne sen ska jag bli 2000 kr fattigare, men även en telefon rikare ;D
sedan ska jag fortsätta läsa bloggar, tur att jag är läskunnig ;)
jag tror nog jag följer de mest bästa bloggarna. love it ♥