Massa dagar från den bortglömda dag-listan :)
Publicerat den

Jag kollade igenom min blogg och hitta min dag-lista som jag helt hade glömt bort, hehe. Men här kommer det några dagar på samma gång. Insåg att jag var på dag 5, så vi tar la den och några till, så många jag orkar och vill ta nu!

Dag 5 - Dagens outfit.
Vet inte om det är meningen att jag ska lägga upp bild på det, men så gör jag inte denna gången. Får bli beskrivning istället.. Eftersom jag kommer praktisera hela dagen, så blir det, ofrivilligt, arbetskläderna på äldreboendet. Dem är rosa!

Dag 6 - En bild på en person som är snygg.
Det ska bli. Och självklart blir det denna snyggingen.... nämligen min pojkväääään! ♥


Dag 7 - I min handväska.
Jag har ingen handväska, men jag antar att det är menat att man ska skriva vad man alltid har med sig... kanske?! Jag gör så iaf..
Jag har alltid med mig mobilen, och oftast plånboken (om jag inte av någon anledning skulle glömma den någon gång), och även värktabletter är det ofta jag har med mig då jag ofta får plötslig huvudvärk!

Dag 8 - En bild som gör mig glad.
Jag & min underbara älskling ♥



25 april 2012
Publicerat den

Fick precis i mig lite frukost. Kom på att det var dags för det, då jag ska äta lunch runt kl 11 idag. Börjar praktiken kl 12.
Sitter nu i sängen och väntar på att min älskling ska ringa mig. Han sitter just nu i skolan och gör nationella. Hoppas han snart är klar med det :) Och att det gick bra för honom, såklart ♥

Jag har så outhärdligt ont i ryggen. Men jag hoppas att jag håller ut på praktiken till kvart över nio ikväll. Känner mig inte riktigt sugen på att vistas där idag, vill hellrr vara hemma och sova. Har ju inte sovit bra på flera nätter. Är rätt slut och seg. Men, vad kan jag göra åt det, det är väl bara att pallra sig iväg mot praktiken sen och bara hoppas på att tiden går fort som bara den.

Om man kombinerar mig med att stå och gå en längre stund, blir det lika med en avsvimmad bella och en duns i golvet. Ungefär så.
Hoppas och ber att det är lugnt på praktiken idag, så jag kan få sitta ner på en stol ganska ofta och ta det lugnt. Inte för att jag tror att det uppskattas av personalen att jag sitter på en stol, dom tycker väl att jag verkar lat och bara slöar då, men så är inte fallet. Vad ska jag göra liksom när jag har så jääävla ont i ryggen och inte kan stå en längre tid? Kan jag inte få ta mig en stund att sitta ner då?! Fast i och för sig, dom vet inte om mitt ryggproblem, och med 3 dgr kvar på praktiken känner jag inte att det är någon idé att berätta. Vem skulle bry sig om det när dom ändå blir av med mig om några få dagar?!

Nu har jag varit borta från praktiken ett bra tag, så nu har jag glömt bort allt som jag egentligen inte ens lärde mig, hm. Vi får se hur det går idag!

Två timmar har gått sen jag fick sista smset från älsklingen. Han borde vara klar med provet snart, tycker jag.
Nu ska jag sätta på en film och slöa lite framför, tills det blir dags för att ge sig iväg - hade jag velat skriva och att det skulle vara sant. Meeen, så är det inte. Istället är det såhär; Nu ska jag sitta här alldeles för mig själv och kolla rakt upp i taket, för att vänta på att jag kan börja med maten, vilket är om typ en halvtimme. Det är mat som jag inte tycker om egentligen, men jag får trycka i mig det. Suck. SEN till praktiken :(
Hoppas verkligen att älsklingen ringer snart!

TJINGELING



Min älskling & jag! <3
Publicerat den

Du & din partner

Vad heter ni? Isabelle och Mathias

Hur träffades ni? På internet, men från början med en liten knuff av Ellinor ;)

Hur länge har ni varit tsm? Snart 8 månader.

Är ni förlovade?
Nej, inte än!

Bor ni ihop? Inte riktigt än, men om ungefär 1 och en halv månad. Fast jag säger ändå redan nu att lägenheten är bådas och jag tar det som att han bor här redan, men bara inte på ''heltid'' än!

Har ni barn? Nej

Har båda körkort? Nej

Isåfall, vem kör bäst? Jag ;D

Kommer du ihåg er första kyss? Ja, som om det var igår :')

 

Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag tror att det var han som sa det först.

Vem är äldst? Mathias. Han är två år äldre än mig.

Vilka stjärntecken är ni? Jag är Fisk och han är Oxen tror jag.

Vem fyller först på året? Jag :)

Vem är längst? Mathias.

Vem sjunger bäst? Haha, vi sjunger väl lika bra(?) båda två xD

Håller ni i handen på stan? Jaa!


Kände ni varann innan ni blev ihop? Vi hade ju bara pratat på internet, i telefonen och smsat, men för mig kändes det som att jag känt honom hela mitt liv!

Blev du kär i första ögonkastet? Ja, verkligen!

Har ni någon speciell låt?
Nej, det vet jag inget om :P


Har ni stora framtidsplaner? Det är ju något vi pratar om ganska ofta, bara hoppas det blir som vi tänkt oss :)


Har ni gråtit i varandras armar? Ja, hur många gånger som helst. Sånt måste man kunna göra inför varandra i ett förhållande..


Har ni varit utomlands tillammans? Nej, det har vi inte.

Vem lagar bäst mat? Mathias, helt klart. Jag är sämst på det. MEN jag kan faktiskt koka nudlar! ;D

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi ses aldrig på vardagar, nästan, förutom på lov och så. Pga avståndet mellan oss. Men när vi ses så ligger vi och myser, tar det lugnt eller hittar på något kul. Men mest myser framför en film eller något.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja.

Blir du lätt svartsjuk? Beror vad det handlar om..

Brukar ni bråka? Ibland, men det går över lika snabbt. Oftast småsaker och missförstånd.

Ringer eller SMS:ar ni mest?
Vi smsar mycket, men ringer väldigt mycket också. Så jag vet inte riktigt.

Vad är hans/hennes finaste kroppsdel? HELA HAN! ♥

Brukar nån av er prata i sömnen? Det vet jag inte. Han har nog aldrig sagt att jag gjort det och han har aldrig gjort det vad jag har hört..

Brukar nån av er snarka? Ja, det brukar han göra. Men inte jag :)




Ny mobil och så jädrans lycklig!
Publicerat den

Spenderade mitt påsklov hos älsklingen. Och i söndags åkte jag därifrån, sååå jobbigt att säga hejdå till honom, min underbara :( Fy, jag vill ju vara med honom hela tiden...... Snart är vi sambos, sååå skönt :')
Jag åkte då till mamma, Kenneth och Isak och spenderade natten till måndag där. Då var det åter igen jobbigt att säga hejdå, denna gången till dom... Isak såg så ledsen ut när vi vinkade hejdå när han var påväg in till morgonfritids. Hoppas att jag snart kan åka tillbaka och umgås med dom igen.
I måndags var jag på sjukhuset och röntgade yggen. Hoppas påförbättring men jag tror mer på försämring, tyvärr :( Vi får se!

Jag har ny mobil - iPhone 4S, stolt :)

Jag måste också säga att min pojkvän är den bästa i världen och jag kan inte vara mer lycklig än vad jag är över att jag har honom och att han är min :')
Jag älskar Dig, Mathias min underbara älskling! ♥

Har varit sjuk från praktiken nu i två dgr, men i morgon är det dags igen. Dra mig baklänges vad jag vill ha sommarlov nu. Och vara sambo med min älskling :P Jag vill bara vara hemma och vara med honom. Slappna av och lugna ner mig. Känna mig trygg och inte känna någon rädsla. Slippa vara ensam!

Tjingeling



Fredag den 13de!
Publicerat den

För mig är fredag den 13de en riktigt otursdag, även att jag inte alls har så mycket otur dessa dagar (inte mer än vanligt iaf), men med min hjärna och dess förmåga att inbilla sig massa knasigt så är det enda en otursdag för mig. Eller för min hjärna. I vilket fall så ogillar jag fredag den 13de mycket starkt. Det är en dag som jag, faktiskt, kollar mig lite extra mycket över axeln, vill helst bara sitta på ett ställe och inte gå någonstans i onödan. Då kan alltför mycket hända. Men framför allt, jag måste ha någon vid mig. Ett bra exempel på det: min pojkvän. Men otur nog, så går han i skolan idag och jag sitter i hans rum. Tro det eller ej, jag har faktiskt rört mig mellan vardagsrummet till toan och slutligen till hans rum idag. Själv. Men nu jävlar sitter jag kvar här, det kan ni ge er fan på! Enda tills älsklingen kommer hem och gör mig sällskap.
Och jajustja, äta. Det är ju trots allt någonting man måste göra. Men nu har jag bestämt mig för att stanna i hans rum och jag tänker inte flytta på mig. Tre timmar kvar, då kommer jag dock var vrålhungrig så jag viker mig dubbel, men klarar mig. Kanske.
MEN till något helt annat!
Det är ju ett tag sen jag skrev sist, närmare bestämt nästan en månad. Skandal.
Men sen sist har det inte hänt så mycket intressant, så skulle jag skrivit under denna månad som gått sen sist, så skulle det ändå inte vara mycket att läsa.
Har gått ut på praktik i 2 veckor. Där jag inte riktigt kan säga att jag trivs så värst mycket, men överlever gör jag. Nästan.
Just nu har jag påsklov, fast det är slut. Typ. Nu. Nästan.
Påsken spenderades med älskling, mamma, Isak och Kenneth. I söndags åkte jag och älskling hem till honom, för han hade påsklov en vecka innan mig.
På söndag åker jag tillbaka till mamma och dom igen, för att sova där en natt och sedan bege mig till sjukhuset med mormor och morfar där jag ska på röngen för min rygg. Skolios. Tyvärr så tror jag att det blivit värre sen sist. Jag har så djävulskt ont i ryggen ibland så jag knappt kan stå upp. Men det återstår att se hur det utvecklats.
På söndag får jag även nöjet att äntligen vara en stolt ägare till en iPhone 4S. Det kommer kännas så fantastiskt :') Jag längtar sååå mycket!
Men samtidigt vill jag ju såklart inte åka ifrån älskling. Och inte tillbaka till praktiken. Vill ha lov och vara med älskling ju!
Nu ska jag äta läkerol och ta en huvudvärkstablett, jag har så grymt ont i huvudet :(
Tjingeling