det lider mot sitt slut..
Publicerat den

sitter i motala, åker hem imorgonm ganska tidigt. efter frukosten redan, för vi ska förbi pappa som det var jättelänge sedan jag träffade. ska bli kul :)
jag känner konstigt nog, nu när skolan snart slutar och flytten till motala dra igång, att jag kommer tycka att det kommer bli ganska tråkigt. roligt att flytta hit på vissa sätt, men inte alla sätt, som jag känt förut. känns konstigt.
vill inte flytta från mina kompisar, vi har våra dåliga stunder ibland, men jag kan inte säga annat än att dom är helt underbara. alla vänner har dåliga stunder förr eller senare.
jag vill flytta, men precis när sommarlovet börjar, drar jag, och jag känner inte en enda kotte i motala, förutom familjen. kommer väl bli trist i början, men ordar det sig inte efter en -två veckor, drar jag till mormor & morfar eller maria & mina kusiner istället ett tag. för att kunna vara med mina kompisar. överlever inte sommarlovet utan kompisar! ALDRIG!
får ont i magen av att grundskolan tar slut om typ 34 dagar.. woups!
nu ska jag ner och kolla på tv. eurovision song contest börjar ju snart, dom små krypen kommer sitta fastlimmade i soffan, och även mamma och janne antar jag.. så jag hänkar väl :)
HEJA ERIC ! :DDD
kan ni vara gulliga att smsaaa? ;> (a)
hejjjjjjjjj,






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo