godnatt
Publicerat den

inget inlägg igår, för att jag kollade på big brother hela kvällen, och klockan ett då jag kollat ett antal avsnitt var jag så trött, så jag bara la ifrån mig datorn och pang - boom, så sov jag !
hade då ändå tre avsnitt kvar, som jag precis kollat klart på nu.
idag har det varit studiedag, skönt. även att det precis varit lov i en vecka. tycker för övrigt det är en ganska konstig dag att sätta en ledig dag på. först lov i en vecka, går till skolan på måndagen, sedan ledigt tisdagen, och så fortsätter skolan sedan som vanligt onsdag och framåt.
inte för att jag vill att det ska framstå som att jag klagar för att lediga dagen sattes in konstigt såhär efter lovet, tycker egentligen bara att det e skönt med lediga dagar då och då, ju oftare desto bättre. vilken dag det än faller på.
men skitsamma, lediga dagar är alltid bra.
förresten så är väl studiedagar till för att STUDERA? -som det låter på namnet STUDIEdag.. vilket jag inte gör på sådana dagar, jag tar det bara lugnt och vill helst inte ens tänka en skvätt på skolan eller ens se den. då det sistnämnda är ganska svårt ibland, eftsm jag bor rätt så nära skolan och vart jag än vänder mig så kommer jag att passera skolan hur eller hur -.-
men idag har jag inte sett skolan faktiskt, har varit hos mormor och morfar. har ätit där och kollat på film.
sen fick jag skjuts hem, för det SNÖADE ute ;O hur gick det till? ;O
alltså ursäkta, men vi befinner oss faktiskt just nu i maj månad då snön inte ens hör till på låånga vägar. det är helt otroligt vilken dålig tajming. som om vi inte har värstingvintrar med snö som om vi vore på isbjörneland ;O

men imorgon är det skola igen så nu ska jag sova, är sååååå trött och det känns som att jag har feber och sånt shit nu, så jag ska försöka friskna till under natten, hoppas jag.
godnatt,







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo