hallåå?
Publicerat den

jag har bott i min lägenhet sen mars 2009, vilket betyder att jag bott här i lite mer än två år.
jag ska därmed erkänna att jag aldrig trivts i lägenheten på dessa två år.
det har ju sina anledningar också;
1. Lägenheten är konstig,
2. Det kommer in äcklig lukt i ventilationen(stavas?) på något vänster, så det luktar xtremt illa i ett liiitet rum på nedervåningen. Och iom att rummet är litet och att det kommer in så pass mycket äcklig lukt där, så blir stanken dubbel, jämfört med om rummet skulle varit större.
3. Vi är fyra pers som delar på en trea. Vi är alltså på varandra hela tiden, så ingen av oss får knappt någon ensam tid. Vilket suger!
4. Det finns bilister och mopedister som inte har respekt för andra (på t.ex. sena kvällar, mitt i nätterna, tidiga mornar) då de kör förbi utanför fönstret och gasar på som om de tror att det inte hörs ett dugg. Hallå där? Vart försvann respekten för andra människor? Nähe, den kanske inte ens existerar?
Vill bara passa på att tillägga att mitt fönster ligger nästan precis vid vägen, och när dessa lägenheter byggdes, hade ingen hört talas om ljudisolering -.-
5. Nog för att jag älskar musik, och typ lever på det xd - så betyder det inte att jag vill lyssna på musiken som kommer från nästa kvarter -.- Sänk ljudet eller bara stäng av skiten!
Jag skulle kunna räkna upp ett par till, men jag orkar inte!

Ursäkta om jag är lite arg, men det är tillåtet. Jag blir väldigt irriterad när man inte kan ha respekt för andra personer, som kanske vill sova i lugn och ro. Men det är tydligen något som folk inte fattar -.-






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo