Jag är så förbannat stolt
Publicerat den

Idag är jag förbannat stolt över mig själv! 
Jag har idag gjort en muntligt uppgift i form av en debatt i svenskan, jag var fruktansvärt nervös och jag satt innan och skakade, kallsvettades och trodde helt ärligt att jag skulle kräkas av nervositet. Väl inne i onlineklassrummet så släppte det lite. När allt var klart och onlineklassrummet stängdes av, så lutade jag mig tillbaka och kände mig så förbannat stolt över mig själv! Jag klarade det! Ännu mer stolt blev jag när betyget på uppgiften kom, ett C! Jag är så jäkla bra! 
 
Jag har även varit inne i stan och gjort slutprov i samhällskunskap och jag tror att det gick bra också, där har jag dock inte fått betyget än, men jag hoppas det kommer innan veckan är slut. 
 
Något mer jag hunnit med idag är att jag har ringt och fått en tid för att kolla på lägenhet, jippi. Vi är så spända på att få se hur lägenheten ser ut och om det passar oss. Det jag oroar mig för är priset, men det återstår att se vad den kostar. Spännande är det i alla fall. 
 
Resten av kvällen ska jag bara slappna av och njuta av tanken på att jag är stolt över mig själv, för en gång skull :) och ladda om för att ta tag i några inlämningsuppgifter imorgon, kanske fick jag lite extra kraft av denna dagen att använda till det som är kvar att göra den här terminen :) 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo