Otrevligt
Publicerat den

Hur otrevlig får man vara? De får tippen som kom hit för att hämta några möbler hos oss idag var tydligen inte från tippen, så vår soffa som var trasig fick vi betala för att dem skulle ta med den. Anledningen var "den är för trasig så vi kan inte sälja vidare den, men om ni betalar 300 kronor så kan vi väl ta med den och slänga på tippen". Vi har ju ingen bil så vi har ingen möjlighet att köra bort med den till tippen själva, så därför fick vi betala. 
Och vad otrevliga! De suckade när de kom, suckade under tiden, suckade när de gick. Muttrade saker då och då, lät arga och hade inget sinne alls för service och bra bemötande. Nä, det är tur att vi flyttar härifrån så vi slipper ta hjälp av dem igen! 

Till något annat, vi tänkte nu att vi skulle packa massa saker idag i värsta raketfarten. Tror ni att det blev så? Nej, precis. Vi har legat i sängen, tittat på The Vampire Diaries, ätit bullar och tog hand om tvätten sedan igår som inte hann torka igår så vi lät det hänga över natten. Ja, vi har faktiskt tagit det rätt lugnt idag, men vi insåg framåt eftermiddagen att vi faktiskt måste göra något när det gäller packningen så lite har vi i alla fall packat idag. Och så packade jag ner lite fler köksmaskiner. 
Nu när mycket av möblerna är borta så känns det ju faktiskt som att det är ganska mycket mindre att packa, så nu i dagarna hoppas jag att vi får eld i baken (inte bokstavligt talat) och verkligen sätter igång, så det i mitten av nästa vecka ser rätt tomt ut här. 

Eftersom vi hade fått besked om att gubbarna får återvinningen skulle komma någon gång mellan kl 8-12 så var vu ju tvugna att gå upp innan kl 8, vi ställde klockan på 7:20 för att vi skulle hinna ställa i ordning allt som de skulle hämta, vi hade lite av grejerna nere i förrådet så vi var tvugna att bära upp det. Och så hann vi äta frukost innan dem kom också. Sitta och vänta. Vänta. Och vänta lite till. Innan de kom hit strax innan kl 11... Jag gillar inte att få "någon gång mellan den och den tiden" när det är långt mellan. Visst om man får med en timmes mellanrum eller något, men när det är fyra timmar mellan så är man ju klar till den första tiden för att vara säker och sedan bara sitter man och väntar i flera timmar, kan inte gå ut under tiden ifall att de kommer... Idag hade jag ju kunnat få sova till kl 9 om jag ville, men vi visste ju inte att dom skulle komma sent... 
Ikväll hoppas jag att jag somnar gott och sover länge i morgon :) 

Förresten, innan jag slutar skriva för idag så vill jag bara tipsa alla om att klicka på denna länk och läsa. Det är sååå bra skrivet och jag kan inte annat än att känna igen mig. 
http://enblommigtekopp.se/2014/august/blabar-och-hallon-och-kloakvatten-inlagget-som-jag-tankt-skriva-sa-lange-men-inte-vagat.html

Hejsvejs, 








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo