Nu är vi igång med packningen
Publicerat den

Förra veckan (tisdag-söndag) var vi i Göteborg och hälsade på hos Mathias föräldrar. Egentligen hade vi ju behövs börja packa på riktigt då, men vi kände att vi behövde komma bort härifrån lite eftersom hela sommaren har spenderats här hemma, så vi tog en sväng dit. Det var Göteborgs kulturkalas hela veckan så vi var på några roliga saker, bland annat var vi med på en tv-inspelning för SVT på programmet "Sommarkväll med Rickard Olsson". Det var faktiskt riktigt roligt att vara med i publiken och se hur allt gick till innan, under och efter inspelningen. Programmet sändes på SVT1 i lördags kl 20:00 och vi satt självklart bänkade framför tv för att se om vi syntes någon gång, och det gjorde vi. Nästan hela tiden. Fick ett sms av mormor som också hade kollat där hon frågade om jag tog bra betalt eftersom jag syntes så mycket i bild, haha ;) 
Jag hade pratat med pappa i veckan också och vi bestämde att han skulle komma till Göteborg på lördagen och så skulle vi gå på Liseberg och det finns inte ord att beskriva hur förväntansfull jag var. Jag har hela sommaren tjatat om att jag vill åka till Liseberg, men det har aldrig blivit och jag var så himla glad över att vi äntligen skulle åka dit. MEN självklart inte, pappa ringde dagen innan och sa att han åkt på halsfluss och inte kunde komma på lördagen..
Jag hoppas att det kan bli bra väder någon dag efter vi har flyttat så kanske jag ändå får gå på Liseberg i år innan dem stänger för säsongen! 
 
På söndagen åkte vi hem igen och vad tror ni var det första vi gjorde? Jo, vi började packa. Det tog emot rejält, men flyttlasset går om två veckor så packa är nästan det enda vi får ägna oss åt nu - sova, äta, packa... 
Två kartonger från förrådet i källaren blev i alla fall rensade på söndagskvällen så det blev till en fylld, resten var bara skit som jag drog med av ingen anledning vid flytten hit så det slängdes. Sen gav vi upp. Det var inte mycket energi vi bar på efter en fyra timmar lång bussresa med bara regn som utsikt. 
 
Packandet fortsatte... igår (måndag) och då röjde vi igenom två gigantiska ullaredsväskor (stora med dragkedja som finns att köpa på gekås ullared om det är någon som vet vilka jag menar?!) fulla med kläder. En fyllde vi med kläder som vi ska skänka till bättre behövande och två, tre kassar fylldes med kläder som var trasiga och ska slängas. Och så några få plagg som sparas. Även två till kartonger rensades och även då slängdes det massa skit som jag inte har en aning om varför jag har sparat till nu, så det som blev kvar blev en fylld kartong. 
För ett par veckor sedan så rensade vi två kartonger då med som även dom blev till en kartong. Vi har alltså rensat totalt 6 kartonger som blivit till 3, det är bra. Kan inte minnas sist jag slängde så här mycket saker. Jag är en samlare skulle man kunna säga. Jag sparar gärna på massa papperslappar till ingen anledning egentligen, jag har bara väldigt svårt att slänga saker: Kanske det kommer till användning i framtiden?! Nej Isabelle, du har inte rört dessa kartonger nere i förrådet sen du flyttade in i lägenheten (februari 2012). Det har gått två och ett halvt år och DÅ kan du faktiskt ta och slängde de där skitsakerna du sparat på utan att ens slänga ett öga på under dessa år. Så det åkte i soporna mycket av det. Skönt att slippa dra på massa kartonger som det bara ligger skit i. Nästa gång vi flyttar och jag ska titta i de där kartongerna som vi tar med oss nu kommer jag säkert undra: Varför tog jag med mig den här? Varför har jag sparat den här? Men det blir den dagens problem :) 
 
Idag har vi inte rört ett finger när det gäller packningen! Vi har verkligen inte orkat. Vi låg i sängen lääänge imorse, åt frukost lääänge, sen duschade vi lääänge, sen låg vi i sängen och jag läste till klockan närmade sig 13 då jag skulle vara hos kuratorn och Mathias på AF. Sen hem igen och då åt vi mat och sen satte vi oss och kollade på The Amazing Spiderman 2, bra film! 
Vi har, som ni märker, dragit ut på saker idag för att slippa ta tag i packningen. Men det straffar sig tillslut, det blir ju självklart mer att göra en annan dag då. Men vissa dagar är det faktiskt tillåtet att bara slappa och göra ingenting. Vi kommer absolut vara klara till flyttdagen, vi kommer få ligga i och det kommer bli stressigt och jobbigt, men vi kommer vara klara i tid. Inga problem. Och vi är väl medvetna om att ta en slappdag betyder mer jobb en annan dag! 
 
Nu ska jag ta och läsa sista tiden fram till kl 20:00 då Idol börjar. Efter det Leifs restaurang, sen sova. Jag är så trött. 
 
Hejsvejs, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo