Ensamtid
Publicerat den

De senaste dagarna har vi varit i full gång med att packa. Vi har bland annat rensat massor av kläder och lämnat åtta(!!) proppfulla påsar till välgörenhet. Det känns som att vi har packat massor massor massor, men det känns ju inte som att det försvinner något. Det ser ju fortfarande ut att vara lika mycket kvar att packa som det var innan vi ens började. Frustrerande. Med bara fyra dagar kvar till flyttlasset går, är det så stressigt nu. 
Igår föll en dag bort då vi hade fullt upp hela dagen. Mathias fick ett samtal på morgonen från ett jobb i Göteborg som ville ha honom på intervju IDAG!! Så vi fixade med papper, kollade upp buss/tåg-tider, bokade biljetter, kollade upp adress, osv... Sen var vi och handlade och kl 15:30 hade jag tid hos tandläkaren. Vi var hemma igen strax innan kl 17 och då hade jag fruktansvärt ont i tänderna så jag orkade inte annat än att gå och lägga mig och vila... och så förblev resten av kvällen. 
 
Imorse när jag vaknade kl 5 hade jag så ont i munnen så jag kunde inte somna om. Strax efter kl 6 insåg jag att det var helt lönlöst att försöka somna så jag gick upp och tog en värktablett. Mathias vaknade också så han kom upp occh så åt vi frukost. Jag insåg att det inte var någon idé att ens försöka äta macka, så jag tog gröt så man slipper tugga. Jag hade så ont i munnen så jag grät! 
 
Kl 8 cyklade Mathias bort till stationen och åkte mot Göteborg. Jag tycker det är så jobbigt att vara ensam, men jag ser det som en chans att lära mig att faktiskt vara ensam ibland, det kommer jag ju få vara i vissa tillfällen. 
Dock kan jag inte vara ensam på natten så han kommer hem idag, kl 22 ikväll. Det är lika bra för imorgon måste vi börja packa så fort vi vaknar nästan. Bråttom, bråttom! 
Det är skönt att han kommer ikväll, jag började sakna honom redan när han klev utanför dörren ♥ 
 
Nu ska jag ringa min syster och se om hon har lite tid över för att hålla mig sällskap över telefon ett tag, nu är det alldeles för tyst ;) 
Om ca en timme - 14:00 - håller jag tummarna för mitt hjärta, hoppas verkligen han får jobbet. Han är så himla glad att han får komma på intervju där, det är lite av hans drömjobb. Jag är så glad för hans skull, min älskade ♥ 
 
Nu: ringa syster och försöka få i mig ett par pannkakor. 
Hejsvejs, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo