New in
Publicerat den

Äntligen! Efter fyra veckors uppehåll så var jag idag tillbaka hos min kurator som haft semester. Så skönt! Jag har kommit ganska långt under dessa veckor så jag hade mycket att berätta om. Det kändes bra att tala om mina framsteg högt, då kändes det så verkligt och jag blev faktiskt riktigt stolt över mig själv när jag satt därinne. 
Hon sa att jag såg gladare ut och var mer positiv idag. 
Allt gick bra och vårt 1-timmes möte slutade på cirka en halvtimme! 

Efter mötet gick jag till Gina tricot och köpte mig en jättefin klänning. Mamma hade en svart sådan på sig i helgen (ett inlägg om helgen kommer senare) och jag blev alldeles klänningkär. Jag såg idag att det fanns fler färger (ljusgrå, mörkgrå) och på den mörkgrå stod det en annan text än på de andra. Jag ville så gärna ha både mörkgrå och svart, men idag fick jag nöja mig med en och det blev den mörkgrå. 
Sen jag kom hem igen så har jag inte tagit av mig den. Så himla mjuk och skön! Och så fin! 

Har aldrig riktigt tyckt om långklänningar och har aldrig tidigare ägt en, men nu - jag får inte nog! 
Kikade in på H&M också för att se om dom hade några som jag gillade. Fanns inga i butik som jag föll riktigt för, men det kanske var tur ändå så sparade jag dom pengarna ;) 
Nästa gång jag får pengar ska jag skynda mig att köpa den svarta också. Hoppas bara att den finns kvar då! 

Nu sitter jag och väntar på sockerkakan som jag precis slängde in i ugnen. Lyckas nästan aldrig med sockerkaka. För torr. För bränd. För hård... 
Håller tummarna på bättre tur idag :) 
Resultatbild kommer senare! 

Hejsvejs, 








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo