En underbar helg med min älskade
Publicerat den

Vi har haft en helt fantastisk korthelg! 
Lördags förmiddag åkte vi till Motala för att spendera en natt på hotell. På onsdag har vi varit tillsammans i fyra år och det valde vi att fira i helgen, dessutom i samma stad som vi träffades första gången och där vi även hade vi första lägenhet tillsammans. Det var en speciell känsla att komma tillbaka dit, redan när vi klev av tåget så kände jag massa glädje. Insåg inte förrän då hur mycket jag saknar Motala. Vi skulle checka in kl 14, men var framme strax efter kl 13 så vi gick runt i stan och kollade in olika förändringar som gjorts sedan vi flyttade därifrån för nästan exakt ett år sedan, för vi flyttade till Göteborg den 31 augusti. Det var ganska mycket som hade förändrats men även mycket som var sig likt. 
Kl 14 checkade vi äntligen in och vi fick ett jättefint och mysigt rum, på näst högsta våningen så vi hade bra utsikt. Tyvärr var vädret inte fint men det gjorde faktiskt ingenting för vi fokuserade bara på varandra, njöt och kopplade bort vardagen - vad gör då lite regn? 
När vi checkat in gick vi till bussen för att åka och hälsa på M's mormor en stund. Efter det åkte vi till M's morfars grav som var jättefin och så åkte vi förbi utanför vår gamla lägenhet. 
Väl på hotellet igen så slappnade vi av med varsin kopp varm choklad och kakor som fanns gratis att ta när man ville, så underbart. 
Senare på kvällen klädde vi om för att gå och äta på en restaurang där även åt på när vi firade vår 1-års förlovningsdag. Det var så gott och vi satt kvar länge under värmelampan som satt i taket, så mysigt. När vi gick hem öste regnet ner och vi frös när vi kom upp till hotellet igen, då var det såklart jättemysigt att krypa ner i sängen och värma sig. 
På söndagsmorgonen var det dags för hotellfrukosten och jag bara älskar (!!) hotellfrukost, det är den bästa frukosten som finns! Även där satt vi kvar och njöt länge. Efter det hann vi med varsin kopp varm choklad och kakor på rummet igen innan vi skulle checka ut kl 12. Vi avslutade med lunch på Subway innan vi hoppade på tåget kl 13. Hem kom vi ungefär halv fyra och på kvällen gjorde vi tacos och kollade på Under the Dome på Netflix. 
 
Jag älskar min Mathias så mycket! Han är min stöttepelare i livet, han är min bästa vän. Jag är så lycklig att jag får dela mitt liv med honom ❤️ 

Här är en del bilder från helgen. 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo