150-årsfest
Publicerat den

I helgen har vi varit hos M's syster på 150-årsfest. Vi firade henne och hennes sambo som både fyller 25 och M's föräldrar som både fyller 50. Tillsammans blir dem 150 år. Vi åkte dit i lördags och kom hem igår. Det var jätteroligt och så god mat! 
Vi tog med M's kamera den här gången, vilket vi glömde sist vi var där, och passade på att ta jättefina kort på fina Stella (som är M's systerdotter). Henne kan man lätt titta på i timmar, så söt! Man får liksom aldrig nog. Nu får vi vänta till jul innan vi träffas igen.
Längtar så till vi får en egen liten, så underbart! ♥ 
 
Idag har jag passat på att städa och fixa här hemma. Jag har aldrig ork till det, men idag gav jag mig på det direkt när Mathias åkt till jobbet. Sätter mig alltid framför tvn men då är det ju klart att man inte tar sig därifrån igen, så idag började jag direkt och SEN satte mig framför tvn. Mycket effektivare! Jag har hunnit med att diska, städa, laga mat, handla och planera hela veckans pluggande. Så imorgon förtjänar jag däremot att sätta mig vid tvn direkt. 
 
Nu ska jag göra i ordning något att äta och så ska jag svepa in mig i en filt i soffan med tända ljus, och vänta på att min älskade ska komma hem ♥ 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo