Tomt klassrum och en blåsa på fingret
Publicerat den

Onsdag idag och det betyder första skoldagen i veckan för mig. Nu är det inte mycket liv i klassrummet ska ni veta, det är endast jag i min grupp och så är det en ny grupp som började förra veckan som består av två personer. Så vi är alltså bara tre elever med två lärare. Får se om det kommer fler tillslut. Det kan ju vara ganska skönt ibland också att bara vara ett par stycken istället för att ett 20-tal personer ska sitta och trängas. 
Nästa vecka går jag mina två sista praktikdagar och efter det så kommer jag vara måndag-fredag i skolan, känns ju inte så jättelockande precis att sitta i ett klassrum och läsa halva sommaren, men det är inte så himla länge ändå. Fr.o.m 3 juni kommer jag vara heltid i skolan och 17 juli slutar jag så det ska nog gå bra. Hoppas bara att det finns uppgifter att göra varje dag, annars kan det vara rätt mycket dötid ibland och det är ju bara för trist! 
 
Imorse skulle Mathias koka makaroner till sin matlåda. Satte på plattan för att koka upp vattnet, men efter ett tag ser jag hur plåten som stod på spisen börjar ryka (med ett bakplåtspapper i dessutom) och ser då att fel platta är på och ska då putta bort den där plåten innan den börjar brinna med pappret i, men nyvaken som var tänkte ju inte på att plåten är alldeles för varm för att ta på så jag bränner mig på fingret och har nu en blåsa som gör så förbannat ont. Men det går väl öven en dag, huvudsaken är att allt gick bra tillslut, inget började brinna och han fick sina makaroner till matlådan. 
 
Nu ska jag vänta på att Mathias ska komma hem, sen ska vi äta och kolla på Arrow och Flash, så himla spännande nu :D 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo