Lång vecka
Publicerat den

Vilken lång vecka det varit! För mig har det i alla fall känts som så, det känns som att det var evigheter sedan det var måndag sist. Jag har varit i skolan längre än vanligt om dagarna hela veckan. Måndags och tisdags slutade jag kl 17 men det brukar jag göra när jag har praktik, onsdag slutade jag skolan kl 15, torsdag kl 14,15 och idag kl 15. Idag var schemat fullspräckat och allt var tvunget att vara exakt på minuten för att allt skulle kunna klämmas in. Jag är helt slutkörd efter denna vecka, så nu ska det bli så himla skönt med helg. Fullspäckat i helgen också dock, städning, tvättstuga och födelsedagsfirande för Mathias. Nästa vecka är det ju kortvecka, måndag-onsdag, så det är ju också skönt såklart. Och den helgen är också späckad med saker. Vi ska åka och hälsa på M's syster och så blir det ett till firande på Mathias då. Men i helgen ska jag försöka ta vara på varenda minut jag får slappna av, för det kan jag behöva. 
 
Nu har jag inte många veckor kvar på min härliga praktikplats. Sista dagen är 2 juni, så det är ju fyra mån-tis kvar vilket blir åtta dagar totalt. Börjar få lite separationsångest för jag vill inte sluta där. Alla är så himla snälla och jag har lärt mig massor av dem som jag kommer ta med mig i livet. Förhoppningsvis får jag med mig referenser och ett bra omdöme därifrån som kan hjälpa mig i jobbsökandet. 
Jag ska göra något fint för dem sista dagen, en fin blomma och något mer kanske. Inte fika i alla fall för vi äter aldrig tillsammans så det blir lite tråkigt. Får fundera ut något bra till den dagen. 
Efter jag slutat praktiken kommer det vara skola som gäller fem dagar i veckan men det är däremot bara lite mer än en månad kvar då tills jag har gått klart utbildningen. 
Om två veckor slutar den gruppen som går utbildningen nu som började innan mig, det ska faktiskt bli ganska tråkigt utan dem. Det är på grund av dem som jag faktiskt kan ta mig till skolan. Så det kommer nog bli tungt då! 
 
Nu ska jag krypa ner i soffan med en bra bok och slappna av. 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo