Hemmadag
Publicerat den

Idag är jag hemma från skolan och pluggar. Lärarna skulle iväg på möte idag så jag fick en uppgift att göra hemma idag. Det har varit så himla skönt att fått vara hemma, och uppgiften som jag fick var svår men jag fick ihop något tillslut så från kl 12 har jag haft till att bara ta det lugnt. Mathias kommer hem tidigare idag också och det är också skönt. 
Har haft storasyster här på besök så vi har suttit med varsin dator och pluggat. Nu har vi kollat på första avsnittet på säsong 6 av pretty little liars som kom ut idag, så himla spännande. 
 
Vårruset i torsdags gick bra. Dom sista 2 km regnade det och mina glasögon immade igen så jag fick hålla dem i handen så det var ju mindre roligt, men jag kom runt på ca 45 minuter, otränad, så det är jag nöjd med. Nästa gång ska jag försöka se till att träna så jag kan få en ännu bättre tid. 
 
Igår gick jag min sista dag på praktiken och det var så sorgligt att sluta tycker jag. Jag köpte en blomma och skrev ett kort till dom. Och så fick jag två böcker innan jag gick! 
 
Nu kom Mathias hem så nu ska jag laga mat till oss. 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo