Alltså nej. Det är inte okej!!
Publicerat den

ALLTSÅ! Ibland undrar jag om hela vårat lägenhetshus är en enda stor bostad? Är det alltså meningen att vi alla ska bo tillsammans? Missade vi den raden i kontraktet när vi skrev på? Tror knappast det, va..!
Men om ni kunde höra, då skulle ni minsann förstå vad jag menar. 
Det är så fruktansvärt lyhört så ibland vet jag faktiskt inte vart jag ska ta vägen. Jag blir så irriterad på att hela tiden behöva ta del av andras privatliv, bokstavligen!! 
Bara för att ta en bråkdel av allt: Det spelas musik i så pass hög volym så det lika gärna hade kunnat spelas inne i vår lägenhet och ändå hade det varit för högt! När grannen städar så låter det som att det är inne i vår lägenhet det städas. Det visas ingen respekt alls, det smälls i ytterdörrar otaliga gånger, varenda dag, det skriks i trappuppgången... Ja, och så vidare. 
 
Visst, städa måste man ju och det gör även vi såklart. Men att smälla i dörrar, spela orimligt hög musik, ställa sig och skrika i trappuppgången... är väl ändå inte okej? Man måste ju ändå förstå att det bor fler personer här och visa respekt? 
Man får väl inte ringa och klaga när det är mitt på dagen va? Någon som vet? 
 
Att det ens är tillåtet att ha såhär lyhörda bostäder? Aldrig varit med om liknande. 
SÅ, nu har jag fått gnälla lite så tack för mig. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo