Varför är det så gott? Jag vill ju inte ha!
Publicerat den

Idag är jag med Mathias på jobbet igen. Jättekul faktiskt, trots att det han gör är rena grekiskan för mig ;)
Jag kom in lagom till hans lunch så vi gick och beställde mat direkt och sedan gick vi till kontoret och åt. Det var den godaste kebabtallriken jag någonsin stoppat i mig och så mätt jag blev.
Nu sitter vi som paralyserade på hans kontor medan det blixtrar och dundrar precis utanför fönstret och lamporna blinkar för fullt. Snart slutar han och vi ska åka hem, hoppas att det inte åskar hemma!
 
I måndags kväll blev jag sugen på att baka kakor. Hade hittat ett recept på några kakor som skulle vara ungefär som kakorna som finns på Subway. Har ni smakat dem? Gör det... Eller inte, det är svårt att sluta ;)
Igår smakade jag kakorna och jag fick ångra att jag ställde mig och bakade dem, så fruktansvärt goda så jag kunde inte sluta äta dem, seriöst. Jag och Isak satt hela dagen och åt kaka efter kaka, på kvällen fick jag så dåligt samvete för att jag sitter och trycker i mig massa onyttiga kakor samtidigt som jag är påväg att sätta igång med träningen på allvar. Hur ska jag någonsin kunna få något resultat eller någonsin komma igång på riktigt om jag ska sitta i soffan och svulla i kakor, skärpning Isabelle!
Vet ni vad det värsta är då? Jo, att ungefär fyra gånger mer ligger i kylskåpet och väntar på att bli kakor. Det var så sent i måndags när jag började baka dom och det fick inte plats så många på en plåt så jag fick spara resten och lägga i kylskåpet. Jag ska baka klart det i veckan och så ska jag ge bort mycket av det.
På en plåt blev det ändå 12 stycken och jag hann göra två plåtar i måndags, alltså blev det 24 kakor då. Tänk då hur många det blir när jag gjort hela degen. Vill inte tänka på det, jag blir så ledsen att jag tycker om massa onyttigheter och inte kan hålla mig ifrån det!
Och inte nog med det så åt jag en kebabtallrik idag med, det är ju inte heller i det nyttigaste laget. Isabelle!!! Men jag åt upp salladen man fick med, det är ju i alla fall något ;)
 
Recept på kakorna lägger jag upp i ett enskilt inlägg när jag kommer ihåg det, om ni vågar testa vill säga ;)
 
Nu ska jag dricka upp min supernyttiga(!) smultronsoda innan vi ska packa ihop och åka hem. Nä, nu blir jag rädd för mig själv.
Tjingeling,
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo