Städa efter elektrikern...
Publicerat den

Igår åkte jag till Oskarshamn och lunchade med Mathias. Sen var jag med honom på hans jobb tills han slutade, det var roligt :D
När vi kom hem åkte vi upp till Kenneth och Isak. Och min kattbästis Elof, eller Loffe som jag kallar honom. Vi grillade och hade det så trevligt. Idag vaknade jag kl 10, så sent har jag nog inte vaknat på flera år, och jag känner mig lite seg i kroppen. Inte bättre blev det av att det första vi fick göra imorse var att städa efter elektrikern som var här igår när vi var i Ohamn. Hela diskbänken och golvet var fyllt av spån efter att han borrat överallt. Vi är såklart jätteglada att köksfläkten fungerar nu och vi fått lampor över diskbänken och bättre (och fler) eluttag i köket, men jag kan faktiskt tycka att man kan sopa bort allt spån som blev. Inte behöver han dra fram dammsugaren men på diskbänken kunde han sopat bort tycker jag. Och så fick vi slänga två disksvampar som i princip var nya, inte hela världen men jag blir lite irriterad. Men, nu är det städat i alla fall. Tur att jag hade en superbra kväll igår annars hade jag nog varit ännu mer irriterad över det här. Men nu kan jag tänka tillbaka på igårkväll och le åt det i alla fall :)
Något som är bra med att vi fått flera eluttag är att vi nu kan dela på köksmaskinerna som förut varit tvungna att stå på samma ställe för att det varit det enda eluttaget, men nu kan vi ställa mikron på den andra bänken och det är bra och ser bättre ut också.
 
Idag har jag tänkt ligga i soffan hela dagen. Kolla på Teen wolf och bara ta det lugnt. Och ta tag i dagens planka också, jag tror det är 45 sekunder idag så det tar ju inte så mycket av min tid :)
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo