Smärta, bio och lilla hjärtegull
Publicerat den

Idag har jag varit hos min moster och hjälpt henne att förlänga naglar. Det blev väl ganska bra för att vara första gången kan jag tycka. Och så blev det en liten pratstund moster och systerdotter emellan, det är alltid välkommet från min sida ♥ 
 
Utöver det har jag haft en jobbig dag. Vaknade med en bröstsmärta from hell, det kändes som om hjärtat kramades ihop och det var fruktansvärt. Ont i magen har jag haft också, som om hela magen varit ett blåmärke och det är ständigt tryck. Också fruktansvärt. Tanken slog mig att jag skulle åka in till läkaren, men jag är alldeles för envis ibland (tyvärr) och vill vänta och se om det går över. Inte alltid det smartaste. Det var en timme under dagen som jag grät av smärta så jag lade mig i sängen och vilade den timmen, då lättade det lite för stunden. Nu får jag tänka på mina rörelser, inga plötsliga och snabba rörelser för då får jag jätteont. Jag har ont hela tiden, men så länge jag håller mig lugn så håller det sig just nu på en relativt jämn nivå. Blir det värre i helgen får jag ta mig in till akuten, men det hoppas jag inte. 
 
Jag har varit sugen på att träna idag, varför blir man det när man är sjuk eller har ont och därför inte kan träna? När jag inte har ont längre och kan träna igen så kommer jag säkert inte orka... Ganska irriterande... 
Men till den dagen jag faktiskt ger mig ut så kollar jag nu på bra hörlurar när man är ute och springer. Inte för dyra såklart, men inte för billiga heller. Hittade några för 1400:- som är alldeles för dyrt för mig och så hittade jag ett par för 49:- som verkar alldeles för billigt för att ens fylla sin funktion. 
Jag har bara iPhonehörlurar som jag använder till vardags, men sådana kan jag inte springa med för dem åker bara ur öronen då. Dessutom har jag ju glasögon (en plåga under träning tycker jag, men har aldrig testat linser och vågar inte göra det nu för jag tycker det är så obehagligt att peta i ögonen) så det utesluter ju tyvärr hörlurar med båge bakom öronen vilka jag hört är väldigt bra hörlurar under träning. Någon som har tips så hojta gärna! 
 
Igår var jag på bio med Mathias, Isak och mamma. Vi såg Ant-Man och det var en riktigt bra film, se den! 
Sist vi var på bio åt jag sourcreamchipsen som dem säljer på biograferna och det gjorde jag även igår, båda gångerna har jag mått så fruktansvärt illa efteråt och har fått ockupera toaletten resten av kvällen och ha en hink bredvid sängen hela natten. Så jag har insett att jag tyvärr måste skippa dessa goda chips hädanefter, men det kanske är lika bra. Det är ju när man inte kan äta en viss grej längre som man faktiskt inte har något annat val än att sluta med det. Då är det inte ett val man väljer att ta för att man vill, t ex sluta äta godis, utan då är det något man måste. Chips är ju inte nyttigt heller så det är nog lika bra. 
Ett annat exempel på det är när jag och mamma för ett par månader sedan var påväg in till akuten med mig för jag hade så ont i bröstkorg, hjärta, mage så jag kunde inte äta, stå, sitta, ligga... Jag kunde inte göra någonting mer än att gråta och spänna hela kroppen för att det gjorde så fruktansvärt ont. Påväg in svimmade och kräktes jag i bilen och så satt jag i ett dike och kräktes ett tag. Halvvägs till akuten lättade det och jag kände bara hur hela kroppen sjönk ihop och slappnade av. Jag bestämde att vi skulle vända hem igen och lovade mamma att ringa ambulansen på natten om det kom tillbaka. Jag fick sova hela natten och frukosten gick ner dagen efter, jag var riktigt öm överallt men med hjälp från Mathias så gick allt bra. Detta inträffade på en fredag. Helgen gick och på måndagen gick jag till läkaren för att kanske få reda på vad det kunde vara och hon kom fram till vad det med största sannorlikhet var och det resulterade i att jag inte får äta fet mat, som t ex pizza. Jag som älskar pizza. Eller jag ska hålla mig ifrån det, helst inte äta det alls. Jag kan erkänna att jag ätit det sedan dess men absolut inte lika mycket som jag skulle gjort om jag inte råkat ut för detta. Det har varit väldigt svårt, pizzerior finns ju överallt nuförtiden och vi går förbi en varje gång vi handlar på coop för det ligger vägg i vägg med pizzerian. Men jag har klarat det bra tycker jag. Jag vill hellre må bra än att riskera att få det där igen, det var inte trevligt. Ibland syndar jag, men jag håller det till en begränsad mängd. Så jag valde inte att sluta med/dra ner drastiskt på pizza och sådant, jag var tvungen att göra det. Och man får se det från den ljusa sidan och tänka att det är lika bra för då får man bort något onyttigt. 
 
Det här blev ett betydligt längre inlägg än vad jag planerat. Nu ska jag gosa ner mig i Mathias famn, sedan sova så det kan bli imorgon. Då ska vi nämligen gå till min syster som just i detta nu är påväg hem med sin lilla hundvalp. Vad jag längtat till att få hälsa på ''min'' lilla hjärtegull NovaLi ♥ 
Det kommer säkerligen bilder imorgon, om jag inte blir helt paralyserad av sötchock ♥ 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo