Senaste veckan
Publicerat den

Jag har fortfarande inte kommit igång med promenaderna igen. Foten gör ont och nu har jag börjat få ont i benet också, jag antar att det kan höra ihop. Tyvärr går jag ju på foten hela tiden till vardags, eftersom det gör så ont så spänner jag väl hela benet och då har det börjat göra ont i benet också. Egentligen behöver jag åka till någon som kan det här och få avgöra om jag behöver speciella sulor och få testa vad för skor jag ska ha när jag går/springer, jag har blivit rekommenaderad att gå till Löplabbet men närmaste ligger i Linköping och dit kommer jag inte hur som helst. Så jag får stå ut ett tag till tyvärr... Men jag tar inga promenader utöver det vardagliga jag måste gå, till skolan t ex.
 
Den senaste veckan har det inte hänt så mycket. Jag har mest gått och väntat på helgen, i torsdags kom Mathias föräldrar hit och åkte imorse. Igår var vi inne i stan, var på Harry´s där jag åt deras cheeseburgare och jag tror jag kom till himlen en sväng, så himla gott! Sedan gick vi runt och kollade på allt som var på stan. Det är Visfestivalen i helgen så det var en del rörelse :)
Nu är det bara en vecka kvar tills jag slutar skolan, går min sista dag på fredag. Äntligen en utbildning, så skönt!
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, jag somnade inte förrän kl fyra inatt så jag är så trött idag. Min lillebror kom precis hit så jag ska krama om honom, vi har inte setts sen i onsdags och det är lång tid för mig att vara ifrån min älskade bror ♥ 








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo