Min studentvecka påbörjad
Publicerat den

Igår hade jag en dag med baken fastklistrad hemma i soffan. Det var så skönt, inte ha några måsten och krav på sig för en dag. Bara sitta i mjukiskläder i soffan, äta vattenmelon och titta på Netflix. Igår kollade jag klart på säsong 2 av Teen wolf, så nu är jag inne på säsong 3 och det är den sista säsongen som finns på Netflix. Hoppas nästa säsong finns att titta på någon annanstans. För det finns väl en säsong 4? Hur som helst, det är så spännande. När jag började kolla på första säsongen så tänkte jag ett tag att jag skulle sluta kolla, det kändes så B men jag fortsatte och tack och lov för det! 
 
Idag börjar min sista vecka i skolan. Ska vi kalla det för min studentvecka eftersom jag inte fick någon på gymnasiet? Ja det tycker jag ;) 
Det var med lite lättare steg jag gick till skolan idag, det är en speciell känsla att veta att när dagen är slut så var det även sista måndagen avklarad. Då går det lite lättare. När jag går hem för dagen på fredag så kommer jag nog studsa fram ;) 
Jag vågar knappt säga det men jag hoppas att jag får minst en vecka sommarlov innan AF kallar mig och jag ska in på en ny aktivitet. Jag ska njuta av varenda ledig dag innan kallelsen dumpas ner i vår brevlåda. 
 
Snart kommer Mathias hem och då ska vi äta och sen ska jag kolla ett par avsnitt av Teen wolf. Jag har lite PLL-absistens. Swefilmer fungerar inte så jag kan inte kolla på senaste avsnittet, så tröstar mig med Teen wolf så länge :D 
 
Gammal Teen wolf bild :D 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo