Färdigutbildad & Diggiloo
Publicerat den

Jag har varit väldigt ledsen ett par dagar, men just nu är jag glad. Igår gick jag hem från Lernia med ett intyg om att jag är färdigutbildad, så himla stolt över mig själv. Jag har klarat det, 18 veckor kan låta kort tid för många men för mig har det känts som en evighet. Så många gånger som jag funderat på om jag ska hoppa av för att det varit jobbigt, men jag fortsatte varenda gång och jag är så glad för det.
Däremot kan jag tycka att 18 veckor är kort med tanke på att det är meningen att man ska få en så pass bra utbildning att det klassas som en gymnasieutbildning. Det har jag funderat mycket på, men så här i efterhand när jag tänker tillbaka på allt vi gjort och jag ser alla kurser vi läst uppradade på intyget så är det väldigt mycket vi hunnit med på dessa veckor. Så är det någon som vet om något butiksjobb i Västerviksområdet så hojta till :D
Igår var jag på systemet innan jag åkte hem och tanken var att jag och Mathias skulle fira på kvällen, men det var ju bara det att jag somnade innan kl 20 och vaknade inte förrän imorse vid halv nio, haha. Jag var så himla trött för jag hade inte sovit mer än ett par timmar natten mellan torsdag och fredag. Så firandet får bli ikväll istället :)
 
I torsdags var jag på Diggiloo tillsammans med mormor och morfar, moster, Patrik och kusinerna. Det var så roligt, kom inte hem förrän midnatt. Sov ett par timmar som sagt innan det var dags att gå upp igen och ge sig iväg till skolan. Dessutom försov jag mig så jag hade tjugo minuter på mig att äta frukost och gör mig ordning.. Stressigt, men jag hann. Jag har nog aldrig kommit så snabbt upp ur sängen på morgonen, det gick i raketfart ;)
Vi satt inte så nära scenen, så korten och filmerna är väldigt inzoomade och därmed suddiga och tagna på den stora skärmen som fanns för oss som inte såg så bra ;)
Lägger upp lite bilder i ett annat inlägg senare eller imorgon. Det var väldigt roligt i alla fall och det är absolut något jag ska gå på fler gånger :D
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo