Nu har jag blivit sjuk
Publicerat den

Nu har jag gått och blivit sjuk. Attans, jag har inte lust att vara sjuk (vem har det liksom?). Jag har ingenting att passa om dagarna så att jag har blivit sjuk påverkar inget jobb eller så, men det är ju så himla jobbigt. 
Jag kände i lördags eftermiddag att jag började bli slut i kroppen och orkade ingenting. Några timmar senare började jag snörvla och blir täppt. I söndags kände jag att det bara blev värre och igår blev jag riktigt sjuk. Kallsvettig, förkyld, feber, ont i huvudet till och från, och inatt vaknade jag kl 03 av att jag knappt kunde andas och svälja. Mathias vaknade till och hämtade vatten till mig. Det blev lite bättre, men tog ett tag innan jag somnade om. Vaknade igen ungefär 6:30 av precis samma sak... 
Jag känner mig verkligen som en zombie idag. Bäddat ner mig i soffan med mitt täcke och kudde. Kollat på tv hela dagen och bara försökt att ta det lugnt. Jag har så fruktansvärt ont i halsen och när jag sväljer så känns det som att det kommer halvvägs ner i halsen bara, det är så obehagligt. Försökt dricka massor te med honung, äta halstabletter... Det hjälper ju inte, jag blir galen! 
 
Mathias är inte hemma tre dagar i veckan nuförtiden. Tisdag, onsdag och torsdag. På grund av ny aktivitet på Arbetsförmedlingen. Men han kommer ju hem på eftermiddagarna. Han ringde precis och sa att han har slutat nu, så nu är han hemma om ungefär 50 minuter. Skönt! 
 
När jag har lite mer ork så tänkte jag berätta om veckan hos mamma. Nu ska jag leta upp snytpapper till min förkylda näsa...
Senare ikväll ska jag försöka hålla mig undan, för M's föräldrar ska springa ett lopp i helgen, så det vore riktigt tråkigt om jag smittade dem! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo