Frisk nu?
Publicerat den

Nu börjar jag äntligen gå mot friskare tider... Hoppas jag... Jag är fortfarande förkyld och hostar något förskräckligt, riktigt torrhosta är det och det är så himla irriterande. Halsen har sina perioder, men det är mycket bättre än för några dagar sedan då jag hade så ont så jag knappt kunde prata. Färgen i ansiktet har kommit tillbaka och jag känner något mer ork om dagarna. Jag har nu varit sjuk i en hel vecka och jag är så trött på det... Frågan är om förkylningen hinner försvinna innan den kommer tillbaka igen med tanke på vädret - kraftig blåst och hur kallt som helst. Beställde en höstjacka igår så den borde komma i början av nästa vecka, så då slipper jag frysa lika mycket som nu när jag tvingas gå runt med min tunna, tunna vår/sommarjacka. Det går heller inte att ha så tjocka tröjor under heller så kallt blir det kan jag säga. Men jag har ju inte varit ute i kylan så mycket nu i veckan när jag varit så sjuk, mest korta stunder för att ta åt mig lite frisk luft. 
Jag hoppas verkligen att jackan passar. Jag tog mått som stod på hemsidan för att kunna se vilken storlek man skulle ha och jag låg inte bara på en storlek men mest på S, så jag tog en S. Risken finns att jag får byta till en M och då får jag ju vänta ännu längre, men det är ju klart att jag måste kunna ha jackan så hellre vänta lite längre för att få rätt storlek än att inte ha någon värmande jacka alls. 
Jag har hittat en väst som jag så himla gärna vill ha. Har visat den för Mathias hur många gånger som helst, för att han kanske tillslut ska säga att han vill köpa den till mig hehe ;) Jag tror jag börjar närma mig! 
 
Jag är väldigt trött nu och mår illa av någon anledning, så jag tänkte faktiskt ta och lägga mig nu. 
Vi hörs i morgon. Då ska jag berätta om veckan hos mamma, visa jackan jag beställde och annat jag gjort innan jag blev sjuk och så helgen som gått. 
Hejsvejs, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo