Sen sist...
Publicerat den

Nu har det ännu en gång gått några dagar sedan sist.. Och inga recept har jag lagt upp heller som jag skrev sist att jag skulle göra. Attans! Det kommer, så småningom :) 
Sen sist har jag i alla fall dagit på mig ett munsår from hell. Det gör så himla ont! Men jag hoppas att det försvinner inom de närmaste dagarna så jag slipper skiten och så jag får börja pussa på min prins igen, jobbigt att stå emot :( 
Sen sist har jag även fått hem min jacka som jag beställde förra veckan, tyvärr var den för liten så jag fick skicka tillbaka och beställa en i större storlek. Beställde ju först en S men det var väldigt liten i storleken så det fick bli en M som sitter som en smäck :) Jätteskön och varm är den, så nöjd! I tisdags beställde jag ett schampo och en duschkräm från shopping4net och när jag skulle betala så visade de förslag på vad man mer kunde köpa, där fanns det ett te som skulle smaka lakrits bland annat, och jag är ju en lakritsoman ;) Beställde i alla fall det också. Fick hem allt igår. Det här var det: 
 
Schampot har jag inte testat än, men duschkrämen har jag testat och det luktar verkligen rosor om det! 
 
Sist jag åkte hem från mamma och min lillebror så skrev jag på bussen om den nya Coca Cola Life. Nu för tiden dricker jag bara den om jag ska dricka cola. Den är så himla god, jag tycker faktiskt att den är godare på något sätt än den vanliga colan. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo