Höstrusk
Publicerat den

Vilket väder! Bara massa regn och rusk. Hela veckan har varit likadan och idag har det regnat konstant. Har jätteont i huvudet, vilket jag också har haft varje dag hela veckan, och jag undrar om det är på grund av vädret. Vet att jag får riktigt ont i huvudet vid åska, men det kanske är likadant när det är sånt här väder med. Något är det i alla fall och det på gränsen till migrän nästan. 
Fryser gör jag också, har börjat frysa väldigt mycket om nätterna och idag har jag återinvigt ziperallen. Den har ju inte kunnat användas under sommaren eftersom att det har varit så himla varmt, men nu är det kallt igen så nu åkte den på igen. Den är så varm och mysig! 
 
Snart kommer M hem. Har varit ensam idag, inte så länge dock men från kl 8 ungefär. Men det är så skönt när han kommer hem igen om dagarna, saknar honom så fort han kliver utanför dörren på morgonen. 
Jag har suttit i soffan hela dagen och tittat lite på tv, suttit vid datorn och så har jag kollat på gårdagens Big Brother-avsnitt eftersom att det numera krockar med Grey's Anatomy på onsdagar. Ärligt talat krockar det nästan varje dag med något så jag brukar oftast titta på det dagen efter. Det går lika bra det tycker jag. 
Jag hade tänkt att städa idag också, överraska M med att han får komma hem till en ren, nystädad lägenhet. Men jag orkade bara att damma. Dammsugning och torka golven gör jag senare efter att han har kommit hem. 
 
Nu ska jag prata lite med min syster i telefonen, 
Hejsvejs, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo