Detta har hänt
Publicerat den

De senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Så är det ganska ofta nuförtiden så därför blir det små uppehåll då och då. Det blir inte kul att skriva om man inte har något att skriva om och dessutom blir det inte kul att läsa om det bara är massa tomt babbel om absolut ingenting. Då är det bättre att det ekar lite tomt här ibland istället för att slösa tid. Men jag försöker ju skriva så ofta jag kan, orkar och känner att jag har något att skriva om - som nu till exempel. 
Jag tänkte i alla fall försöka minnas några saker som jag gjort sedan senast jag skrev... 
 
...i söndags kände jag och M att vi inte orkade sitta inne. Det är ju ungefär det vi gör om dagarna så vi ville komma ut lite, så vi åkte in till stan och knallade runt lite. Det finns en butik inne i stan som heter sci-fi bokhandeln där vi gick in och kollade. Jag hittade ett pussel som jag fastnade för direkt. Det är 1000 bitar och ett jättefint motiv. När den är klar så ska jag försöka sätta in den i en ram och hänga upp den på väggen. Den är ganska stor också, 50x70 cm så det blir ingen fjutt-tavla vilket är bra! 
När jag ändå hade köpt ett pussel som består av 1000 bitar (vilket man absolut inte pusslar klart i ett enda nafs) så tänkte jag att en pusselmatta var väldigt aktuellt. Hittade en på Akademibokhandeln för 179 kronor, så nu måste jag använda den väl eftersom den kostade mer än själva pusslet (158 kronor). Det fanns massa motiv i samma pusselserie så jag kan ju fortsätta med dem så blir det många fina tavlor i samma stil. Superbra! 
 
 
På måndagen kände M att han ville åka och kolla igen, så efter några timmars försök att övertala mig att vi skulle åka in igen lyckades han med villkoret att han skulle bjuda mig på milkshake och äppelpaj på McDonalds. 
Vi gick sedan runt ett par timmar på stan och avslutade med en fika på Espresso House innan vi hoppade på bussen hem igen. Med oss hem fick vi varsin korg till duschen att ha tvålflaskorna i, från Åhléns
 
I tisdags gjorde jag inte mycket mer än att kolla på tv. Kollade på måndagens avsnitt av Big Brother som jag missade då, TV3's nya program Jagad av hundar som jag tycker är lite sjukt men måste bara kolla ändå. Sist men absolut inte minst drog jag igenom ett par avsnitt av Vampire Diaries. Jag är på säsong 5 och jag har sett att säsong 6 har börjat läggas ut på swefilmer nu så då vet jag att den nya säsongen har börjat redan så jag slipper vänta hur länge som helst innan jag kan fortsätta när jag kollat klart på säsong 5. 
 
Igår hade jag fullt upp med tvätten men några avsnitt av Vampire Diaries råkade även slinka in under dagen också ;) Det känns så lyxigt med tvättmaskin och torktumlare i lägenheten - inga tvättider behöver bokas och man behöver inte springa upp och ner mellan tvättstugan och lägenheten hela dagen. Man behöver heller inte ha full koll på tiden hela tiden för att hinna med allt under dagen, utan man kan tvätta lite när man känner för det och orkar man inte allt under dagen så kan man fortsätta dagen efteråt. Så smidigt och så lyxigt. Jag ska faktiskt erkänna att jag tycker det är roligt att tvätta nu. Har aldrig haft något emot att tvätta, men jag tycker att det är jobbigt att behöva anpassa sig efter tvättider, bara hålla sig på en dag, springa fram och tillbaka till tvättstugan. När jag och M flyttar till egen lägenhet igen så vill jag absolut ha tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. 
På kvällen kom M's syster hit och hälsade på och sov över till idag. Vi gick till Frölunda torg och fikade med henne och deras mamma. Sedan gick vi runt lite i affärer. På H&M köpte jag ett par haremsbyxor med leopardmönster för 149 kronor, har ett par svarta redan med dem är så himla sköna så jag ville ha ett par till. Och så har jag länge suktat efter en kofta där för 199 kronor men har inte känt att jag har haft råd att köpa den men igår köpte M's mamma den till mig och jag blev så glad. Äntligen är den min! 
 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Har kollat på gårdagens Big Brother-avsnitt som jag missade igår då jag kollade på säsongspremiären av Grey's Anatomy, som jag längtat. Och så har jag betat av några av alla 900+ olästa blogginlägg på min bloglovin. Det behöver inte gå många dagar innan de olästa inläggen passerar tusensträcket, så nu har jag att göra. När denna dagen är slut har den fyllts på med några hundra till ;) 
Nu ska jag ta och krama om min älskling som inte varit hemma idag. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo