2014-10-22
Publicerat den

Som ni ser så har jag nu lagt upp två recept. Har några fler på lager med jag lägger inte upp alla samtidigt. På senaste tiden så har jag lagat mycket mat och mitt intresse för mat och att testa nya rätter har växt. Jag har alltid varit väldigt kinkig med vad jag äter, har jag inte smakat det förut så vill jag helst inte göra det heller. Vill äta saker som jag känner igen och som jag vet att jag tycker om. Ibland är det fortfarande så, men jag testar nya rätter mer och mer. Exempel på rätter som jag lagat den senaste tiden och som jag aldrig tidigare smakat är italiensk kycklingpasta och grekiska färsspett med tzatziki. Båda rätterna var hur goda som helst, recept kommer! 
 
Jag känner sådan lust att baka. Bröd och kanelbullar har jag velat baka hur länge som helst, men våran bakmaskin ligger i förrådet nerpackad i någon av alla kartonger så den får vi inte tag på förrän vi flyttar till eget igen. M's föräldrar har också en bakmaskin med den har dem inte här för den har dem lånat ut. Så typiskt! 
 
Innan jag avslutar det här inlägget så måste jag bara få visa upp en sak. Min storasysters pojkvän fyllde år igår och de gjorde en tårta som jag fick en bild på när den var klar. 
Visst är den fin! Gissa om jag önskade att jag var där. Den ser så himla god ut! Hur duktiga som helst ♥ 
 
Nu ska jag gå och laga mat. Eller värma rättare sagt. Kyckling med potatis och bearnaisesås blir det idag. 
Hörs snart igen, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo