Jag är också en människa, precis som alla andra
Publicerat den

Nu har det varit mycket som kommit i vägen för mitt bloggande. Bland annat en begravning. Är det konstigt att jag prioriterar begravning framför bloggen? Nej, precis. Det skulle vem som helst gjort. Jag har lagt all min energi på att vara stöttande och tröstande för en person som har förlorat en högt älskad person, självklart går det för bloggen. Det förstår väl alla vill jag hoppas, annars har jag tappat hoppet på mänskligheten. 
Nu har det värsta lagt sig och jag kan sakta komma tillbaka. Min blogg är inte mitt arbete och jag får ingenting betalt, så varför skulle jag ha ett krav på mig att uppdatera varenda dag? Jag skriver min blogg för att jag tycker att det är roligt att skriva, men bloggen är inte det enda i mitt liv. Jag har annat att förhålla mig till också och det finns faktiskt saker som gör att bloggen halkar efter och det är oundvikligt i vissa tillfällen och det ser jag inte som något konstigt och absolut inte om det handlar om ett dödsfall. Jag har all rätt i världen att ta en paus från bloggandet om jag känner att det finns annat som är viktigare att jag lägger min energi på och det har det gjort nu i ett par veckor. 
Har man dessutom läst det senaste inlägget jag skrivit, nämligen den 11/11, så vet man att det var min morbrors födelsedag och han lever inte längre, vilket också borde ge en uppfattning om varför jag varit lite frånvarande. Jag är också en människa som har ett liv utanför bloggen, precis som alla andra. Respektera, tack! 
Anledningen till att jag skriver detta inlägg och låter ganska irriterad, är för jag fått en kommentar och det sticker tydligen i ögonen på vissa att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. 
Men jag vill inte ha några negativa följare på min blogg så det är fritt fram att avfölja mig om det är så att man inte kan respektera mig och mitt privatliv. 
 
Till er alla andra, tack för att ni finns ♥ 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo