De senaste dagarna
Publicerat den

De senaste dagarna har varit riktigt bra dagar faktiskt! 

Om vi börjar med torsdagen. Då var vi i ullared och tanken var att vi skulle hitta julklappar till de allra flesta, men vi hittade bara två stycken. Men vi hittade en del till oss själva, t.ex. hårborste, lite kläder, godis, julklappspapper.. 
I fredags kom pappa till Göteborg och det har jag ju redan skrivit om i det senaste inlägget. Däremot tror jag inte att jag skrev om att jag fick en tröja av pappa. 
Köpt på GinaTricot för 99:- (ord.pris 149:-) 
 
På lördagen var jag ute och övningskörde för första gången, det var hur kul som helst. Det gick jättebra, tycker jag, men självklart har jag många gånger kvar tills jag får mitt kort i handen. Så snabblärd är jag inte. Men jag ser fram emot att ta mitt körkort, som jag längtat! 
Framåt kvällen tog vi bussen tillsammans med M's föräldrar till Liseberg där det vid den här tiden är Jul på Liseberg. Har aldrig varit på Jul på Liseberg förut, så jag tyckte det var jättekul att gå dit och fint var det! 
När vi kom hem drack vi glögg och åt lussebullar som vi bakade tidigare på dagen och kollade på ''Så mycket bättre'' nerbäddade i soffan med våra täcken. Så mysigt! 
Hallon-lakritsglögg, Mmmm! 
 
Söndagen bestod av många timmars pepparkaksbakning för mig och M. Men roligt var det och goda blev dem! 
 
Idag har jag och M varit på julklappsjakt igen, denna gången i Göteborg. Vi hittade en julklapp till min syster och hennes pojkvän och en till min lillebror. Jag köpte även badbomber och en badkarskudde till mig själv. 
Vi kände att vi behövde lite egentid tillsammans så vi skippade lunchen hemma och åt på Jensens Bøfhus, det var mysigt! 
Badkarskudden är köpt på Lagerhaus. Badbomberna kommer jag inte ihåg vad affären hette som jag köpte dem på, men det var utförsäljning så det var väldit billigt. 
 
Jag tog även ett kort inne i affären där jag köpte badbomberna. 
Små söta badbomber som ser ut som cupcakes. Köpte inga sådana, men jag tyckte dem var riktigt söta så jag vara tvungen att ta ett kort! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo