2014-12-16
Publicerat den

Idag har jag och M varit inne i stan och köpt julklapp till min lillebror. Tanken var också att jag skulle klippa mig på frisörskolan, men dem hade fullt idag så jag fick en tid senare i veckan. Ganska jobbigt att behöva åka in då igen och betala för en till sms-biljett (kanske två, beroende på hur långt tid det tar och klippa), inte för att det är jättedyrt men i längden blir det dyrt. Men, huvudsaken är att jag får klippa mig innan jul. För det är jag i stort behov av, ska bli skönt att få bli lite fin! 
 
På tal om jul. Snart är det ju jul. Känns faktiskt lite konstigt kan jag tycka. Den är ju alldeles grönt ute. Däremot hade jag nog inte velat att det var snö nu, för jag gillar inte snö. Den får jättegärna komma dagen innan julafton eller natten däremellan. För på julafton ska det vara snö, annars känns det så himla fel. 
Om jag ska vara ärlig, så har jag ingen julkänsla alls. Julklapparna är inhandlade, julpyntet är framme och julreklamer syns överallt, men någon julkänsla har jag inte. Har ju en vecka på mig att få det så jag hoppas att det kommer tills dess :) 
 
Något mer jag måste göra under veckan är nog att skippa godisskålen, för det var ganska trångt att komma i mina byxor som jag ska ha på jul. Tre julfiranden inplanerade nästa vecka med två outfits, har inte bestämt mig när jag ska ha vad, men nu har jag i alla fall bestämt att byxorna har jag bara ETT firande. De andra två blir det klänningen! ...Eller så blir det inte byxorna alls, kanske byter till en kjol i stället. Det återstår att se, får väl ta mig mig några alternativ och så känner jag vad som är bäst när det väl är dags! 
 
Igår bakade vi pepparkakor... igen. Den första satsen vi gjorde tog slut, så det var bara att göra nya. Men det var något konstigt med den här degen, den bara sprack och smulade sönder hela tiden så den var så jobbigt att arbeta med, så vi gav upp efter ungefär halva degen, så nu står resten i kylskåpet och väntar på att någon annan ska ta tag i det sista... och inte blir det jag i alla fall. 
Jag har fått nog av pepparkaksdeg för i år. Bara tanken på pepparkaksdeg nu så får jag kväljningar. Så fort jag blundade i går kväll så såg jag degen framför mig och jag var faktiskt tvungen att hämta en hink att ställa bredvid sängen för jag trodde helt seriöst att jag skulle kräkas när som helst. Så jag tänker inte röra någon mer pepparkaksdeg förrän nästa jul... om ens då, kanske köper en burk pepparkakor i affären då i stället, så slipper jag baka egna. 
 
Men nu ska jag se finalen av Dessertmästarna, heja Joel. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo